| HoneyAdam a întrebat:

Bun TPU! Am o problema! de cateva zile, niste prieteni de ai mei Andrei si Albert vin la mine la poarta. cand se intuneca. eu normal ca ies, ca doar suntem prieteni dar NUMAI in fata portii. dar ei tot insistau sa mergem la coltul strazii, sau la coasta ( inn spatele casei am un camp ). si eu ca prin instinct ziceam mereu NU. Astazi, o femeie, de fapt doua, i-au zis bunicamii ca am facut foarte bine ca nu am iesit, pentru ca la colt si la coasta ma " asteptau " 15 BAIETI! straight face si ca, mai mult ca sigur vroiau sa ma violeze! pentru ca eu sunt mai linistita de fel, si nu ies de aiurea pe strada, absolut deloc.

acum inteleg, de ce ma chemau mereu la coasta si colt. straight face mama cred ca se va duce la politie. Unii dintre acei 15 baieti sunt din satul meu, unii sunt de prin alte parti, dar vin la o vecina care are 16 ani, si e o mare vagaboanta! sunt sigura ca si ea era printre acei baieti, si ca si ea i-a pus pe Andrei si Albert sa ma cheme.

nu inteleg... m-am jucat toata copilaria mea, fotbal cu ei, carti, monopoli, ascunsa, si acum?! sunt complici la ce, la un fost posibil viol?

acum realizez ca am facut bine de nu am plecat din fata portii, dar ce sa fac sa ma linistesc? va rog, ceai, pastile, iau orice numai sa ies din starea asta. cum ar trebui sa procedez intr-o situatie ca asta? sa ma duc la politie?

10 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa gandesti putin logic. Daca niste babe spun ceva nu e obligatoriu sa fie adevarat. Acei baieti puteau pur si simplu sa stea acolo si sa vorbeasca, sa nu te astepte pe tine sau sa doreasca sa te bage in gasca lor ca prietena, nu neaparat sa te violeze. Bineinteles e si violul o varianta. E ok sa mergi la politie dar eu cred ca ai nevoie si de dovezi. Doar pentru ca niste baieti stateau la coltul strazii nu inseamna ca vroiau sa te violeze sau sa iti faca ceva. Daca nu te simti in siguranta incearca sa nu mai iesi cu iei sa si nu le mai dai atentie.

| hummmer a răspuns:

Glumind,Dă de ştire că ai sida, hepatită sau altă minune din asta.Te va ocoli tot satul.
Serios-aş zice că au pus ochii pe tine şi odată când vei fi singură, te vor acosta. Evită să mai ieşi seara, ziua nu umbla singură, dacă ai câine ia-l cu tine in lesă.
Şi de ce e normal ca o fată să iasă după ce se întunecă? Mama ta ce zice?

| HoneyAdam explică (pentru hummmer):

Eu stau doar in fata portii! de asta mama ma lasa

| alexandru112211 a răspuns:

Nu poti fii sigura ca asta voiau straight face

| HoneyAdam explică (pentru alexandru112211):

Sunt 100% sigura. Sunt cei mai mare vagabonti din sat.

| Achtor a răspuns:

Un ceai si poate un calmant dar nu s-a intamplat nimic deci nu ai de ce sa iti faci asa mari griji, de acum vei stii in cine sa ai incredere si in cine nu.....viata ne da mereu lectii pe care nu trebuie sa le stergem, trebuie doar sa le acceaptam si sa invatam din propriile greseli

| maria0129 a răspuns:

rolling on the floor))!

| deea31dutzy a răspuns:

Sa te linistesti si sa nu faci nimic...decat sa stai si sa astepi. Bucurat-te ca nu ti s-a intamplat nimic...pe viitor ai grija si invata din experienta asta. gaseste-ti o actvitate care sa te faca sa uiti de acest lucru, ceva care sa-ti distraga atentia.

| HoneyAdam explică:

Ce haioasa/haios ai fost!

| HoneyAdam explică:

Altu' care face misto.