| Pinga a întrebat:

acum cateva luni am fost cu un baiat marius.ne-am desp din cauza unui incident la ziua unui prieten de-al lui apoi colegi mei au bagat raca intre noi. Neam reinpakat luna trecuta dar eu a trebuit sa plec la bunici apoi la mare si n-am putut sa intru pe mess cu atat mai putin la telefon. Prietena mea care mi-a facut prima ora cunostinta cu el mi-a zis ca o intreba in fiecare zi de mine dar mi-a aratat ca el ia scris el ca nu suntem inpreuna....Pe mess cu mine parea indiferent m-a chemat sa ne vedem in Iore dar na ajuns! Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| Cashlin a răspuns:

Pai tu poti sa crezi ca vrei, insa, cred ca ar trebui sa iti de-a cateva explicatii. Daca tot intreba de tine, inseamna ca il interesa persoana ta. Parea indiferent? Well, trebuia sa ii explici unde ai fost, la bunici si dupa la mare, probabil el credea ca nu il mai iubesti, ca ai gasit pe altul, etc. Explica-i, poate va intelege. Te pup, succes! Funda?batting eyelashes

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Cred ca tine la tine acest baiat, parea indiferent pentru ca crede ca l-ai,, abandonat,, intr-un fel, vorbeste cu el si lamureste problema