Daca face gesturi de genul asta,nu incerca sa il uiti,pentru ca el da semne ca te place![]()
poate o sa renunte la prietena lui,pentru tine![]()
incearca sa te bagi mai mult in vorba cu el,si daca drumurile se intersecteaza,nu il evita
bagate mai mult in vorba cu el![]()
dar erati impreuna de tia frant inima? sau doar te-a facut geloasa ca s-a combinat cu prietena ta?![]()
trimite-mi un mesaj ca sa pot sa inchei raspunsul![]()
daca erati impreuna,si el s-a despartit de tine pentru alta fata,incearca sa fi indiferenta cu el,si asa te va dori mai mult![]()
daca vrei sa il uiti de'a binelea, explica-i sa nu mai faca gesturi de genul asta, pentru ca pe tine te deranjeaza.
Acea fata nu e prietena ta ...si fostul tau e cam egoist.nici nu te vrea langa el,dar nici nu vrea sa te piarda...tu vorbeste clar cu el,spune-i ca vrei sa-l uiti si nu are rost sa continue asa. stiu ca ti-e greu, dar fii tare nu te merita, crede-ma.lasa-l cu aia -intr-o zi isi va da seama ce a pierdut.rupe orice legatura cu el si mergi inainte.nu se termina baietii la el.
Poate ca inca simte ceva pentru tine si de aceea, dar daca ti-a frant inima o data, atunci o sa-ti franga si a doua oara
Stai chill. lupul isi schimba blana, da naravu ba.
asa cum ti'a inselat o data increderea este mai mult ca posibil sa ti'o insele si a 2'a oara.
stai chill si vezi de viata ta care nu ii include persoana
bafta
Hey!
Acelasi lucru mi-se inampla si mie!
Chestia e ca vrea sa te iduca in eroare si. sa te faca sa il placi iar. Apoi sa zica ca el nu te place. Arata-i indiferenta si dupa vezi daca mai continua, daca continua inseamna ca tine la tine daca nu inseamna ca era doar o joaca.
Pa, pa.
Hmmm, complicat. Va trebui sa ii studiezi miscarile ca sa zic asa fiinda ori vrea sa te amageasca, poate ca inca e cu prietena ta ( fosta), sau poate ca si-a dat seama ca fata visurilor lui esti tu. Totul depinde de tine si eu cred ca e nevoie sa discutati serios despre ce urmareste. Sper ca te-am ajutat. Bafta.
Doamne ce situatie! ca in filme! nu stiu cati ani ai dar presupun ca sunt mai mica decat tine asa ca poti sa citesti sau poti sa nu-mi dai atentie ( it's up to you ). Daca inca mai este cu prietena ta ( fosta, nu? ) ar putea insemna ca are ganduri de " two-timing " si daca am dreptate nu ti-ar face decat rau daca ai incepe sa tii la el din nou. E si posibilitatea asta: chiar daca s-a cuplat cu prietena ta, nu te-a uitat si vrea sa va impacati. Stiu ca teoriile sunt total opuse si poate o sa fii si mai confuza dupa ce citesti asta... dar intai trebuie sa te gandesti la tine: vrei sa il uiti dar, poti sa faci asta? totusi esti sigura ca vrei sa il uiti? intai mediteaza la ce sentimente mai ai pentru el si poate si o solutie va veni daca vei gasi raspunsul la intrebarile pe care ti le-am pus ( poate ti le-ai pus si tu?) Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva dar sper sa se rezolve. Am trecut si eu prin ceva asemanator si stiu cum te simti dar acum depinde de sentimentele tale.
good luck!
liliana77any întreabă: