Adica el vrea ceva incitant. Cind il saruti, sa fie cu foc, musca-l. Daca sinteti culcati, maseaza-i pieptul apasat, zgiriie-l cu unghiile pe spate, cind ii treci mina prin par, apucai-l si trage-i capul pe spate si apoi saruta-l apasat. Sper ca te-am ajutat
Cred ca se refera sa il domini putin, este ceva normal, cred ca majoritatea baietilor s-au gandit macar odata la o chestie gen :$ pai nu neaparat rea in sensul sa faci mofturi, incearca sa te impui
Pai daca nu se mutumeste, bai papucii ca de nu ma duc si il bat!
Deci ca sa fii rea: sa fi rea, adica tu iei initiativa sa il saruti, tu il impingi pe pat. Tu esti prima care isi baga mainile prin parul lui. Care il mangaie pe spate asa puternic, ca si cum ai vrea sa il tragi spre tine si mai tare.
In chestiile xxx, din cate stiu eu, numa sa stau tu pe el si sa te misti, crede-ma ca vei invata. si tu sa il saruti de pe gat pana pe abdomen, dar la fiecare sarut de fapt sa tragi putin pielea intre buze, ca si cum ai vrea sa il mananci. altceva nu stiu.
Deci sa iei tu initiativa, tu sa te impui. Cam asta ar fi treaba ca sa fi ma irea.
Ia fi atenta: cumpara un bici, catuse, frisca dupa il legi cu catusele de pat il biciui il umpli de frisca pe aici pe colea si dupa pleci si il lasi asa cam o ora! Atunci nu iti va cere asta[sa fi rea]=]
Bafta!
Nu trebuie sa faci nimic. Daca nu te accepta asa cum esti, inseamna ca nu te merita.