| Lali67 a întrebat:

Am 13 ani si imi place de un baiat de 14. Nu i-am zis asta deoarece imi este rusine. Nu stiu daca si el ma place. Adica pe hol la scoala ma saluta, ma intreaba ce mai fac. Vreun sfat? Fundaa :*

Răspuns Câştigător
| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Buna happy Pai daca te saluta si te intreaba ce faci inseamna ca te vrea ca o amica smug Dar stii big grin Relatiile incep dintr`o simpla prietenie happy Incercarea moarte n-are big grin Si. Daca nu vrea ceva gen sa fie cu tine..Lasa`l in pace happy Nu e ultimul baiat de pe planeta big grin Viata te testeaza happy Iti mai da un sut in fundsmug Si tu trebuie sa te ridici happy Bafta happy

6 răspunsuri:
| knoxfcsb a răspuns:

Incearca sa scapi de rusine ca nu te ajuta...bagate cu el in vorba...

| anna9372 a răspuns:

Ar trebui sa afli intai daca are prietena daca nu are atunci vorbeste cu el iesiti undeva stati de vorba ca sa va cunosteti mai bine si spune-i si ai sanse ca si el sa te placa dar sa nu iti spuna nimic pentru ca sti cum sunt ei mai timizi. faptul ca ii spui ca iti place nu inseamna ca ii faci o declaratie de dragoste si ca urmeaza sa va casatoriti. Pana la urama daca nu risti nu castigi. in ambele cazuri ai de catigat poate rami cu el sau daca nu castigi experienta care e foarte utila pe viitor.

| Andrei_adam_1997 a răspuns:

Hei si eu am 13 pai zi pe me sau printrun sms
\

| Maduuts a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat ar trebui sa iti faci curaj si sa discuti cu el, e cel mai bine asabig grin daca, chiar nu e posibil ai putea sa vb cu el pe mess si sa incerci sa te apropii de el :*

| JuustSmiileAndree a răspuns:

Paii. Doar daca te saluta si te intreaba ce faci. inseamna ca te considera doar o amica. Sa nu ii spui ca il placi pentru ca exista riscul ca pe urma sa te cam evite;`].