Păi... să vedem.
La câte săptămâni de la incidentul ăsta ai făcut testul? Dacă l-ai făcut la câteva ore este irelevant. Dacă l-ai făcut la o săptămână şi ţi-a dat rezultatul ăsta, atunci da, eşti gravidă.
Cum poţi face avort fără să afle părinţii? Greu de crezut că ai să poţi pentru că îţi vor trebui nişte bani pe care mă îndoiesc că ai de unde să-i scoţi la 14 ani.
Depinde foarte mult de medicul ginecolog.
Majoritatea medicilor ginecologi dau părinţii afară din cabinet dacă pacienta are sub 20 de ani. Şi totuşi.
Cel mai bine ar fi să-i spui asta şi prietenului tău şi amândoi să mergeţi să le spuneţi şi părinţilor lui şi părinţilor tăi.
Nu mai are sens acum să polemizaţi că "de ce", "dar doar nu ştiai că... " etc. Faptul e consumat şi trebuie tratat ca atare.
Dacă nu şi nu... măcar părinţii lui să ştie că poate vă susţin.
Dacă dispuneţi de fonduri... pur şi simplu mergeţi la doctor şi gata.
Şi totuşi, există şansa fericită ca totul să fie doar un foc de paie iar greţurile să fie doar de la o mică dereglare hormonală.
Repetă testul peste două săptămâni.
Mult succes.
El face puscarie si tu un copil, asa de simplu. Ce mai tura vura.Nici in strainatate nu iti face, trebuie trimitere la un psiholog, analize, gasita o clinica speciala bla, bla, bla. S-ar putea gasi un nebun care sa iti faca avort, dar totusi ma gandesc ca nici un om cu scaun la cap nu ar vrea sa te aibe pe constiinta toata viata, avortul la 14 ani este atat de complicat incat poti ramane cu sechele toata viata, ssau poti muri fara drept de apel, chiar facut la maternitatea in orasul in care stai si tot nu isi asuma nimeni o asemenea raspundere. Vorbeste clar cu mama ta, cat mai curand, bine, asta daca intre timp iti mai vine ceva minte la cap.
Offf e grav, dar cine draq tea pus sa faci sex? puteai sa cumperi un vibrator... am vazut cazuri si. e riscant daca a trecut de luna a 3 a sa faci avort. dar nu stiu dupa mine e pacat sa chinui un suflet. daca nu ai grija de el.in unlele cazauri copii sunt trimisi la centre de plasament unde sunt asistenti maternali
Buna. Am 14 ani si vreau sa aflu daca am ramas insarcinata. Am o relatie cu un baita de 1 ani si in urma cu o zi am fost la el pentru ca era singur. Am inceput sa ne sarutam. El imi punea mana la pasarica imi lua mana mea si o baga la el in pantaloni. Imi baga degetul in pasarica. Apoi el sa dezbracat si se urca peste mine, dar eu eram imbracat. Dupa am inceput sa-mi dea tricoul jos apoi sutienul ma saruta pe sani baga penisul intre sanii. Apoi mi-a dat si fusta jos, apoi lenjeria. Eram amn2 dezbracati. Am inceput sa facem sex anal... Apoi a inceput sa bag penisul in vagin. A inceput incet iar apoi mai repede. Ma simteam bine. Am facut-o fara prezervativ. Nu si-a dat drumu in mine. A doua seara iar am facut-o si si-a dat drumu in mine. Pot ramane insarcinata?
Buna! eu am 15 ani. si faza e ca. si eu am fost in aceeasi situatie ca a ta, dar eu nu am avortat pur si simplu le-am spus patintilor. ei m-au inteles foarte bine pentru ca asa sunt adolescentii le-am cerut un sfat, iar ei m-au ajutat. bineinteles ca au facut niste crize de nervi, dar au fost langa mine...acum am o fetita de 3 luni si o iubesc mai mult ca viata mea. si tatal ei care are 18 ani o iubeste si nici parintii nostri nu sunt impotriva. ba chiar suntem o familie unita... succes in continuare si app nu renunta la bebe este al tau si va fi mereu te pup sa ai grija de tine
Buna si eu am 14 ani si am un prieten de 16 sunt cu el de 11 luni dar nu am facut asa ceva si nu am sa fac pana la o varsta corespunzatoare. Vazand tot mai multe subiecte de genu pe net ma bucur tot mai mult ca sunt virgina. Dupa parerea mea nu trebuia sa faci nimic draguto dar dac tot ai facut`o cu el care zici ca are 17 ani si spui ca ai simntomele unei sarcini fa`ti curaj si zii mamei ati iei putina urecheala eventual dormi la vecina pe pres vreo luna da maca nu devii mamik la varsta asat asa de frageda dar totusi nu inteleg DC AI FACUT`O LA VARSTA ASTA FATA? nu as face`o la ani astia nici batuta. PS vorbeste cat mai repede cu ai tai sa nu fie prea tarziu. te-am pupat si ai grije d u de acum incolo.
Ce dracul ganditi-va si voi inainte sa faceti din astea ca naibii il vezi pe unu mai cu capu pe umeri si iti zici pai n-am ce face ia sa mi-o trag cu el mai judecati ce dracu, ca tara asta a ajuns de ****. au ajuns astia de 13 ani sa fac sex pai inseamna ca in 2 ani max ajungem cu populatia mai mare ca a chinei.Si pe bune am si eu prietena da chiar nu stiu ce e asa de interesant sa faci sex
Daca ai pana in 5 saptamani poti sa faci un tratament care intrerupe sarcina si iti provoaca un avort natural in 48 de ore. Cauta pe google "mifegyne" si gasesti o gramada de informatii, inclusiv clinici la care poti sa te duci. E mult mai ok decat un avort normal si nu are efecte secundare. Cred ca trebuie totusi sa te duci cu un parinte pentru ca nu esti majora. Bafta.