Totul depinde de tine. Depinde si de cat timp sunteti impreuna. Atunci cand nu exista iubire reciproca nu are sens dar datele problemei se pot schimba. Poate daca o cunosti mai bine ajungi sa o iubesti. Oricum va suferi daca va despartiti. Depinde mult de cand sunteti impreuna. Daca de putin timp iti garantez ca poti ramane impresionat si chiar sa ajungi sa o iubesti in scurt timp.
Trebuie sa inteleaga ca dragoste cu sila nu se poate, incearca sa o convingi ca nu puteti fi decat prieteni.
Nu stiu ce a fost in capsorul tau cind ai decis sa fiti prieteni. Cind ai prietena, inseamna ca esti indragostit de ea. Cred ca ar fi trebuit atunci sa fi deschis ochii mai bine.
Crezi ca ar putea fi ceva serios intre voi pe parcurs? Adica sa te indragostesti si tu de ea? Atunci ramii linga ea. Daca nu, ar fi bine sa te indepartezi, altfel ea va pune tot mai mult sentiment in relatia voastra pe masura ce trece timpul, si, cu cit trece mai mult timp, cu atit mai mult va avea de suferit atunci cind o vei lasa cu totul. Si nu poti sa te joci cu sentimentele ei, mai ales daca zici ca ti f mult la ea. De fapt, esti pe o bomba cu ceas, si tu, si ea (mai ales ea!), si doar tu o poti dezamorsa (in cazul in care vei tine cindva la ea), sau face sa aiba explozia cit mai mica (in cazul in care vei sti sa te departezi de ea cit mai repede). Eu am fost cindva in situatia ta, trist a fost ca am realizat ca tine la mine abia dupa doi ani, desi la inceput ii spusesem ca nu poate fi nimic serios intre noi, dupa doi ani, cind visa noaptea cu mine si ziua tot la mine se gindea, Iti dai seama in ce situatie am fost - dragoste cu sila nu puteam sa ii acord, si vedeam ca se chinuie ca eu ramineam "rece". O luna de zile, pina s-a sfirsit totul, am stat ca pe jar.
Cred ca ar fi bine sa privesti in inima ta si sa vezi daca poti sa te indragostesti de ea. Incearca sa pui totul pe cintar: de ce ai acceptat prietenia (eu cred ca totusi iti place mai mult de ea decit crezi), ce ai vazut frumos la ea de tii f mult, ce nu iti place de nu o iubesti, ce ati facut impreuna si cum a decurs relatia (pentru ca din aceasta iti vei da seama mult ce e in inima ta pentru ea). Si cind vei avea raspunsul, actioneaza dupa cum iti dicteaza inima. Numai nu ii da fetei sperante false!
Ce sa faci ca sa ce? Vrei sa ii dai liber pe motiv ca nu o iubesti sau ce? Chiar daca ti la ea oricum cu timpul o sa o iubesti mai ales daca iti place de ea. Daca vrei sa ii dai liber fi mai dezinteresat in cazul asta daca ea te iubeste si tu vrei sa ii dai apucii orice ai face tot va suferi asa ca ai putea ori sa ii spui ca nu esti genu de baiat care sa aiba o relatie de luga durata deoarece nu esti la varsta aia sau poti sa te vezi cu alta tipa sau stiu eu. Oricum ea nu va fi fericita in nici un caz daca te iubeste. Mai bine ramai cu ea si o vei iubi cu timpul...parerea mea. Fa ce crezi ca e mai bine
Daca ai intrebat asta, inseamna ca esti nesigur pe tine si nu prea mai vrei sa fii langa ea. Daca tu simti ca nu o iubesti ci doar tii la ea nu e o problema ca ai putea ramane cu ea, asta se rezolva in timp. Dar daca intrebi asta inseamna clar ca tu ai vrea sa te desparti de ea dar nu stii daca este bine sau nu sa faci asta. Numai tu poti sa alegi, daca tii chiar atat de mult la ea te sfatuiesc sa nu te desparti. Dar depinde de tine.
In primul rand nare cum sa te yubeasa la 15 ani parerea mea trebui sa fie mai matura sa zica cuvantul asta te yubesk.deocandata e micuta si tine si ea la tine la fel de mult cati tu la ea ca presupun ca v-ati atasat unu de celalalt nimic mai mult inceraca sa vb cu ea si ziii ca are o viata inainte o sa aiba la baieti in fata ochilor asa isi va gasi jumatate trecand prin vaiata, iti zic eu ca toti cand suntem miki vb de yubire chesti dar sunt dar lucruri trecatore cand cresti treaba se schimba
Pai ce sa iti spun. Ar trebuii sa ii spui sincer frate, si daca esti destept nu faci cum am facut eu. I-am zis ca gata si nu am mai bagat-o in seama(nu stiu, asa fac cu toate fetele) trebuie sa iesi cu ea peafara chiar daca nu mai esti cu ea, sa ii arati ca nu esti ultimu marlan.