''cora'', de ce sperii fata? intr-adevar, corpul nu e bine dezvoltat, insa, cancerul de col uterin, sarcina, precum si ''alte boli'' se iau numai daca nu se protejeaza, adica daca nu folosesc prezervativul![]()
mandy, sanatatea nu are cum sa ti-o afecteze
toata treaba este sa fii sigura ca el vrei sa fie ''primul''![]()
Take care!
Daca te-ai fi documentat un pic macar, ai fi vazut ca inceprea vietii sexuale inainte de 17 ani si jumatate creste de 9-10 ori riscul de cancer de col uterin.
Nu, nu e bine.
la 15 ani nu esti bine dezvoltata si poti face cancer de col uterin...ca sa nu mai zic de riscul de a avea o sarcina nedorita si alte boli
deci... sfatul meu este sa-ti vezi in continuare de copilaria ta si lasa prostiile... spre binele tau
Eu zic ca nu-i bine, mai asteapta ca o sa fii dezamagita! Se produc si unele modificari in corpul tau!
Cred ca daca te simti pregatita, da poti sa-ti incepi viata sexuala... dar sfatul meu este sa te protejezi tot timpul.niciodata nu poti stii ce se poate intampla
Pana la urma o sa faci ce vrei, dar nu e cazul acum sa-ti incepi viata sexuala, ai doar 15 ani. corpul nu e dezvoltat complet, mai asteapta, daca e sa fie baiatul asta, o sa te astepte pana cand o sa fie si sanatos sa iti incepi aceasta etapa din viata ta. nu te pripi, stii cum e vorba aia "graba strica traba".