Daca ne trimiti poze cu tine dezbracata iti spunem toti cate o poveste, de nu o sa dormi o luna.
)
Deci tine la tine si mai lasa si tu de la tine nu mai te supara
Povestea Mea
M-am indragostit de o fata(sunt baiat) ea e draguta, simpatica, amuzata.
Dar ea sa-a conbinat cu un prieten de-al meu si eu ii faceam toate placerile, iar ea se pupa dupa usa la baie cu el.Eu seara la masina mai vorbeam su ea si iubitul ei s-a despartit de ea ca cica il insela cu mine(anul trecut)
Acum era cu unul de a 5 a (ea e in a 8 a)
dar s-au despartit pe 22.11. 2013
Si acum Vorbeste cu alt prieten al meu numai eu am parte de din astea Fundita de consolare? ![]()
DA,foarte bine,daca el tine la tine, cum tineam eu la prima si la ultima (aceeasi persoana) sigur va fi sfaramat de durere, stii, dupa un timp mi-a spus ca nu mai simte acelasi lucru ca la inceput si atunci m-am certat cu ea (, eu si ea mereu spuneam "noi 2 forever " in primele clipe, adica prima luna, dar dupa 4 luni si-a pierdut complet interesul),si i-am zis niste cuvinte urate si dupa un timp am inceput sa-i simt lipsa si i-am spus de atatea ori ca simt inca ceva pentru ea, dar nu-i pasa, si asa am decis sa fiu singur for-ever! The end! tu sa nu-i faci asta, daca-i baiat cum trebuie! bafta! (nu-i raspuns de funda, deci nu cer )
Pai incearca s anul te mai certi cu el lasa de la tine! ai icnredere in el daca si el are in tine