Daca te-ar iubi, te-ar crede. Serios cred ca nu te merita
. Nu are incredere si vrea doar sa faca sex cu tine
.
Baiatul ar trebui sa aiba incredere in tine, daca nu dal in(scuze expresia) mortii masii....Intr-o relatie trebuie sa existe incredere...
Eu cred ca iti zice anume ca nu te crede ca sa te culci cu el, acum nu stiu ce este intre voi dar asa pare...cum au zis si ceilalti daca te-ar iubi te-ar crede.
Este o relatie din interes. O atractie fizica, el incearca sa te provoce sa faca o partida de sex cu tine si pe urma o sa iti dea papuci. Depinde de tine cat de mult doresti sa ii demonstrezi asta. Nu accepta nici un contact sexual cu aceasta persoana un moment, daca o sa o faci o sa iti para rau ca ai facut-o!
Daca nu te crede nu stiu de ce te stresezi sa-l faci sa creada, inseamna ca nu are incredere in tine si cu asemenea baiat nu e ff bine sa stai. Cu un control la medicul ginecolog e cel mai bine
Nu te crede pentru ca interesul lui e sa se culce cu tine si nu poate fi vorba de sentimente aici, fi fata desteapta si nu pune botu la vorbele lui inselatoare
Nu ai cum sa ii demonstrezi altfel! Ar trebui sa aiba incredere in tine, si la momentul potrivit ii vei demonstra...
O sti paia? eh daca nu ma crezi treaba ta. Nu iti bate capu cu el daca nu te crede, daca te iubeste si are de gand ceva serios te va astepta si va afla si raspunsul. Tu esti o pustoaica sexy si probabil in mintea lui se invart prostii cum ca te-ai f... e la greu sunt baiat si stiu ce zic
lasa-l in pace, baieti sunt mii lasa timpul de la sine sa treaca sa le rezolve el nu tu
Este vorba doar de incredere! daca are incredere in tine, atunci o sa te creada si daca ii spui ca norii sunt de fapt bezele...
In locul tau nu m-ar interesa ce crede. Daca nu are incredere in tine e strict problema lui
.Ideea e ca el poate incearca sa te atraga in pat in felul asta
.Si atunci vezi Doamne sa ii demonstrezi tu ca esti virgina
.NU ceda!
Succes
Ar trebui sa te creada. NU esti obligata sa-i demostrezi. Toti au dreptate vrea doar sa te incerce in pat Daca ti musai sa faci pe justiriara te poti duce la un cinecolog care te consulta si-ti da la mana o foaie care atesta ca esti sau nu. BFT
anonim_4396 întreabă: