anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si iubitul meu 23. Conteaza varsta? noi ne intelegem foarte bine, oare e bine sa ramanem impreuna sau sa imi caut pe cineva maiapropiat de varsta mea?

12 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Diferența e mică, 6 ani e o nimica toată. Vârsta de obicei nu ar trebui să conteze, important e că vă înțelegeți bine, că vă iubiți. Ar fi stupid să te desparți de el pentru atâta lucru și să cauți unul de vârsta ta dar pe care să nu îl iubești.
Totuși ai grijă, este mai mare decât tine iar tu ești minoră, ai grijă ce vrea de la tine, să nu profite de naivitatea ta.

| elasexygagica a răspuns:

Daca e dotat e totu superlove struck

| MarTZius a răspuns:

Diferenta nu e mare deloc, important e sa va intelegeti si sa va iubiti k asta e cel mai important.

| foxsilver a răspuns:

Stai linistita ca nu esti in aceeasi oala cu Monica Columbeanu.winking

| gygeana a răspuns:

Varsta nu conteaza.De obicei pentru noi fetele baietii de varsta noastra sau cu 2-3 ani mai mari sunt mult prea imaturi.Parerea mea este daca tu crezi ca ti la el si sentimentu e reciproc continuati relatiatongue

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Daca voi va intelegeti bine ce conteza varsta

| EvolutionDeejay a răspuns:

Buna.
17 nu sunt multi pentru un baiat de 23. mai bine amandoi de 17 si sigur va dura pana la 23.
acum depinde de voi cine va fi primul si cum o sa gasiti pe altcineva. de obicei asa e mai ast. sa cresti si o sa vezi cu ochi tai.

| Dulceraucelmairau a răspuns:

Monykutza daca ai stat cu el impreuna si va intelegeti si aveti ceva timp in urma la ce sa cauti pe alcnv? acea persoana sta cu tine fiindca te iubeste si baieti in general nu prea le convine sa umble cu o fata mai mica mai ales cu 6 ani vor cv mai mare mai bun sa il laude poporutongue Asa ca stai tu langa baiatu ala de 23 de ani ca ai ce invata in el si poti avea mai multa incredere in el ca in 10 de 17 ani tongue sau 18 e mai experimentat si cunoaste mai multe e trecut prin viata tongue

| Toluk19 a răspuns:

Nu te supara deamu esti prosta dupa vorbele tale >oare e bine sa ramanem impreuna sau sa imi caut pe cineva maiapropiat de varsta mea?< Daca te intelegi bine pentru tia altul?

| ŜħadØwFcutPťParkour a răspuns:

Daca diferenta de ani este cam (sa zic maxim 7 ani ) este foarte bine. daca e mai mult nu cred ca ar fi o idee buna. Eu zic da. Bafta

| Pissy_Andreutzza_1997 a răspuns:

Draguta nu conteaza varsta atata timp cat vaiubiti unul pe celalat :X:X:X:X Si o fata vrea ca iubitul ei sa fie mai mare pentru ca asa ea se simte protejata kiss

| Summerrr a răspuns:

Si intre mine si prietenul meu e aceeasi diferenta doar ca e mai complicat eu am 15... el 21.sincer nu mi pasa ce spune lumea.ne intelegem foarte bine si ma stiu aproape toti prietenii lui (i-a spus pana si mamei luibig grin) si nu mi a ascuns nimic pana acum zic eu pentru ca mi a spus multe chestii pe care nu as vrut sa le aflu (daca ar fi vrut sa se joace cu mine ar mai fi stat sa imi spuna chestii neplacute,m ar mai fi luat cu el la petreceri, prieteni etc, si am si vb despre chestia asta si mi a spus ca are rabdare si mai multe.)doar ca imi este frica ca as putea sa fac o greseala.