Iti trebuie un act semnat de parintii ei (amandoi) in fata unui notar ca sunt de acord si isi asuma responsabilitatea civila si peneala. Ea, la 12 ani, nu are discernamant (dovedit de faptul ca vrea sa faca sex in ciuda riscului foarte mare de cancer de col uterin la care se expune) si parerea ei nu conteaza. Trebuie sa mergeti ca parintii ei la un notar si, de fata cu doi martori independenti, ei sa dea declaratie scrisa. Aceasta declaratie o veti arata ginecologului la fiecare consult de dupa inceperea vietii sexuale pana fata implineste 16 ani (primul va fi in prima luna de la inceperea vietii sexuale si apoi cate unul la fiecare 6 luni).
Scuza-ma, dar la varsta ta ar trebui sa gandesti ceva mai just.Are 12 ani in pana mea...chiar crezi ca o duce capul la varsta ei incat sa ia decizii importante?
Cred ca nici menstruatia nu i-a venit!
Nu mai zic ca la varsta ei ar trebui sa se joace cu papusile, nu cu ''amicul'' tau din pantaloni!
Ai nevoie de femeie, du-te naiba pe centura, dar nu strica copilul ala.
Cred ca inca mai crede fetita in Mos Craciun!
Orice ai zice tu ca e matura si dezvoltata, tot COPIL e!
Sti ea ce presupune sexul...vaii!
Te-as calca in picioare.si ei i-as da o mama de bataie sa-i ajunga!
Tu glumesti, nu?
Ma intreb si eu, asa, ca omul ala prost, ce discutii filosofice si existentiale aveai tu cu ea, cand ea avea 11 ani.Eu am o sora de 11 ani si cand citesc minuni de genul, imi vine sa ma dau cu capul de pereti si iar incep sa am discutii 'ciudate' cu ea, saracul copil.
Omule, are 12 ani. Tu chiar crezi ca ea e pregatita psihic si fizic sa aiba relatii sexuale? Hai sa fim seriosi. Face ceva instanta pe iubirea voastra, caci ea nu are discernamant, e un copil, deci tu intri automat la corupere de minori.Crezi ca ea stie la 11-12 ani ce e aia iubire? Cate minte poti avea si tu sa crezi asta si sa te bagi in relatii amoroase 'serioase si de lunga durata' cu un copil, care nu are nici macar buletin?
In plus, tu realizezi ca o poti lasa cu traume psihice, fizice, tot tacamul?
Termina cu lucruri de genul, caci va distrugeti vietile amandoi.
@tenergy64, esti mai mare decat mine, dar gandesti intr-un mod de-mi vine sa ma sinucid de rusine ca traiesc pe aceeasi planeta cu tine.
Nu, dom'le, nu exista acte care sa-ti permita sa faci un asemenea lucru pentru ca nici nu ar trebuie sa existe asa ceva.
Nu, nu am cunoscut-o pe prietena ta, dar vazand modul in care scrii si modul in care gandesti, nu mi-e greu sa-mi imaginez maturitatea de care da si ea dovada la cei 12 ani ai ei.
bai prietene, serios, ai un retard mintal? cum naiba ma sa umbli cu un copil la anii tai? asa de fraier esti incat nu-ti poti gasi una de peste 15 ani? si cum naiba sa vrei sa o f. ti cand ei nici nu i-a crescut parul pubian. Stai pe curul tau daca nu vrei sa ajungi cu bratari pe maini.
Eu iti recomand sa nu faci asa ceva...in primul rand, relatia voastra e una mai deosebita, daca pot sa zic asa. e o diferenta enorm de mare intre voi, nu are cum sa fie dragoste intre voi, tu esti considerat adult, iar ea un copil, cum spun si ceilalti, poti fi acuzat de viol, daca are sub 15 ani e considerat viol.eu iti recomand sa nu te risti, si poti fi sigur ca ea va regreta asta, daca nu pe moment, va regreta sigur pe viitor si te va invinui pe tine.
imi pare rau ca nu ti-am dat raspunsul dorit, dar asa este cel mai bine
Craciun fericit
Pai mai asteptat si voi 1, 2 ani atunci treaba va fi alta
parinti ei nu vor afla daca ea nu va zice sau ta in fine Baftă!:*
Cand am citit intrebarea ta, suspiciunile s-au trezit adanc in pshihicul meu. Dacă ce intrebi tu e o glumă, află ca nu este una foarte reusită! In primul rand este un copil, nici măcar nu are buletin.Nici nu mai aduc vorba de discernamant.Bineinteles ca este complet ilegal sa faci dragoste cu un copil.Las-o să se joace cu păpusile si vezi-ti de treaba ta.Altfel,chiar ca vei ajunge in instanta.
Wow, tu ai ceva probleme ar trebui sa consulti un doctor.Am o sora de 12 ani daca as afla ca umbla cu unu de 18 ani as sta de vorba cu el daca nu ar intelege te-as calca in picioare, imi este scarba de cei ca tine
Auzi daca tot zici ca e o relatie speciala intre voi, si zici ca o iubesti, mai bine mai asteapta 2-3 ani.in primul randdaca o sa va despartiti, lucru care cu siguranta se va intampla, o sa o lasi cu nise traume greu de imaginat.mai bine va continuati relatia intr-un mod frumos, lipsit de obligatii pentru ca asa e cel mai bine. tu consideri ca ea face asta pentru ca e pregatita, sau ma rog, dar sa stii ca nu e asa. poate vrea sa faca asta sa nu te piarda si daca e asa peste cativa ani nici nu o sa te mai bage in seama, si o sa ii distrugi toata viata (proprie experienta-sunt fata)
Nici nu trebuie sa existe acte!![]()
E doar un copil de 12 ani
! Isi ia o palma de la tasu si spune tot![]()
Imi si imaginez ca are o minte de nota 10, dar gandeste si tu ca daca ar avea o minte stralucita, nu s-ar gandi la sex la 12 ani
!
Si ce vezi la ea? Are 12 ani si sunt sigur ca nu are sani.
Gaseste ma una de varsta ta, iar tu o poti lasa pe fata sa isi traiasca copilaria!
La 12 ani nu are de unde sa stie ce e ea iubirea
!
P. S:am 12 ani si m-am indragostit si eu, dar asta nu inseamna sa fac sex sau sa stau cu una de 18 ani, iar eu sa am 12! Ok sunt baiat, iar poate fetele gandesc in mod diferit, dar nu e bine ce faceti voi
!
E ilegal sa faci sex cu minore sub 15 ani. E un copil.Si da, tu cam esti un pedofil.
Thereforyou: 1) vorbeste frumos 2) am pus intrebarea daca existe acte nu o cunosti personal pe fata sa vezi cum gandeste asa ca pana acum ma faceti doar sa rad cu ce ati zis nimic util![]()
mai astept, dar raspunsuri utile nu injuri si jigniri ok baietaashi? asa ca shu`shu! mergeti aratati-va istetimea altundeva nu aici!
Mersi brigaeala asta e raspunsul care il asteptam deci asta e singura varianta cu parinti la notar.
mersi mult! respect si numai bine.