Poartă ce vrea, bine acum nu zic să umble pe jumătate goală pe stradă, dar dacă vrea să poarte ceva decent, de ce te bagi tu în gusturile ei?
Înțeleg că se îmbracă sexy cu gust, nu văd care este problema? este foarte bine că ești atras de ea, este absolut normal că unele ținute ale ei te excită, te incita, spune-i simplu de cate ori de îmbracă așa că te bucuri și că îți dorești să o vezi mereu așa, in rest ce pot sa spun?! nu sunt psihiatru dar îmi pari un tânăr absolut normal
E greșit să-i impui cu ce se îmbracă. poți să-i spui ca ai o preferință pentru acel stil și de acolo e treaba ei dacă alege să se îmbrace așa sau nu. Știi că sunt multe alte fete pe planetă care se îmbracă ele așa de la sine dacă e atât de important asta pentru tine la o parteneră nu?
Pui gresit problema.
Tu o vrei pe iubita ta imbracata sexy, cu dresuri fine, cu fuste scurte etc. E perfect in regula daca e si ea de acord sa poarte asa ceva in dormitor.
Pe strada insa ea decide cum se imbraca.
Mai mulți am auzit plangandu-se ca partenerele se îmbracă prea sexi si nu stiu cum sa le faca sa renunțe. Se îmbracă foarte sexual de obicei fetele care nu au primit aceptare si aprecieri din partea tatalui lor si apoi o cauta in ochii a cat mai multi bărbați.
Dacă chiar o iubești, casatoriti_va si apoi cumpăra - i lenjerii sexi pentru acasă. De ce vrei neapărat sa se ambaleze si altii uitându-se la ea?