| simplej a întrebat:

am 21 de ani si sunt virgina. Ar fi bine sa ma dezvirginez singura ca sa scap de complex? Adica daca stiu ca nu gasesc pe nimeni pentru ca toti sunt cuplati la varstele astea... poate ca nu are sens sa mai astept inca 5 ani sau mai mult tot degeaba...

18 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Imposibil sa nu fie cineva sa nu vrea sa faca sex cu tine, o fata obtine mult mai usor sex decat un baiat.
dar ai grija cu cine te incurci.
nu se compara dildo-ul cu un penis real, plus ca daca folosesti mult mai des dildo-ul te vei obisnui cu acele vibratii mai puternice, si nu vei mai simti placere cand vei avea relatii sexuale cu un baiat.
actioneaza si nu mai lasa timpul sa treaca, e doar sex si toti avem nevoi.
unii gasesc dragostea mai tarziu, fiecare cu norocul lui, nu se aplica la toti cand vine vorba de varste, deci pana gasesti un partener la care tii, ia tu atitudine, esti majora, practic ai o varsta la care e permis sa faci sex fara obligatii, si ce mai vrei tu, fara sa dai explicatii nimanui.

| Miauti a răspuns:

Simplej... doar cere. sa vezi cati baieti te vor vrea.

Stau si eu la coada happy

| DNSK a răspuns:

Himenul se rupe si cand faci sport.

foc iau cand vad ca lumea se duce dracului. cine a zis ca e o rusine pentru tara sa fii virgina? cine? e mai bine sa ti-o tragi prin toate scarile si pe banchetele masinilor? pai vezi? de aia esti la 21 de ani virgina! ai principii, ai coloana, esti cuminte si nu ai gasit pe cine trebuie! capul sus ca daca tu nu esti mandra, sunt eu si pentru tine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te dezvirginezi singura scapi de himen si atat, complexul ramane

| neutrino a răspuns:

Daca acesta este un complex, atunci roaga pe cineva sa te scape de acest necaz.

| Holiday a răspuns:

Sa fii la 21 de ani virgina nu e o problema, cum nu e nici o mandrie cum bat unii campii pe aici. Pur si simplu inca nu ai gasit barbatul care sa merite. In orice caz nu dispera, la toate varstele exista barbati necuplati. Primul partener nu trebuie sa fie neaparat iubirea vietii tale, dar trebuie sa fie un barbat de care te simti atrasa si care sa reuseasca sa te faca sa te simti confortabil si relaxata. Nu te arunca in bratele primuli venit, dar nici nu astepta dupa Fat-Frumos din lacrima...happy

| Alcyon a răspuns:

N-ai cum sa te dezvirginezi singura! Te dezvirginezi doar atunci cand intretii relatii sexuale cu un barbat. Altfel nu! Virginitatea nu sta intr-un himen, pe care unele femei nici nu-l au din nastere.

| hp8510p a răspuns:

Cum va dezvirginati voi singuri? A te dezvirgina inseamna a face sex cu o persoana de sex opus! nu cu degetelul

Răspuns utilizator avertizat
| NnDWtf a răspuns:

Te ajut eu. Sfaturile astora nu te ajuta cu nimic.

| xCrazyGirl a răspuns:

Eu am 14 ani si multe prietene de ale mele deja si-au inceput viata sexuala. sincer te apreciez mai mult ca pe ele ca se tot dau mari... eu mai vreau sa astept pentru asta happy

| SadBoyForever a răspuns:

In primul rand te felicit pentru ca ai ajuns la 21 de ani virgina.

Si eu am 21 de ani si sunt virgin, doresc sa iti spun ca ai tot respectul meu pentru faptul ca ai rezistat pana la varsta aceasta.

Cat despre chestia cu dezvirginarea, tin sa iti spun ca nu te poti dezvirgina singura.

Singurul mod prin ca un baiat virgin sau o fata virgina pot sa isi piarda virginitatea e sa faca sex.

Iti urez o seara placuta.

| d33a15 a răspuns:

In nici un caz, sunt multe fete ca tine.si nu vad de ce ar fi un complex..si stai linistita o sa-ti gasesti printul..ai fi surprinsa cati baieti sunt disponibili, fi mai curajoasawinking

| DulceLup a răspuns:

Nu e rau ca esti virgina.

| simplej explică (pentru DulceLup):

Ba e rau, am probleme din cauza asta.

| DulceLup a răspuns (pentru simplej):

Ce probleme ma? Ai primit id-ul meu? somebody_just_like_me (yahoo)
Vorbim acolo mai multe daca vrei.

| marian5888 a răspuns:

Nu ai de ce,,,, macar lasa-ma pe mine si facem de-o relatie ce zici?

| RafaelMoricone a răspuns:

Buna, Daca nu ai rezolvat problema inca, eu sunt un baiat tandru cu bun simt, manieral, elevat si liceentiat ( cu facultate) am 29 de ani, simpatic. Te pot dezvirgina eu : Whatssapp : 0762-916-709. Rafael