Sfaturi. nu prea am, dar uite cum o sa fie
1. nu ii zice pentru ca o sa creezi tensiune intrevoi. el pentru ca o sa astepte cu nerabdare pentru prima data, iar u pentru ca el se asteapta sa ii faci.
2. o sa te simti f stangace cand o sa o faci, pentru ca e si normal sa fie asa, plus ca o sa mori de rusine si emotii. emotii mai mult
3. calmeaza-te ca el n-o sa te judece, ci o sa te sustina (fi sigura de asta)
4. nu ai ce sa faci gresit, pentru ca doar pui gura si TE JOCI! cu ea in gura. o pur si simplu joaca si e suficient pentru el sa ca sa fie mai mult decat placut!
ca idee: cand stai intins peste el si sunteti dezbracati, spune-i sa inchida ochii si lasa-te usor in jos (mentine picioarele lui intre picioarele tale ), pune mana pe ea, sarut-o odata. si apoi bag-o usor in gura.
O sa iti placa orice ce ii faci, nu conteaza cum
singura chestie e ca o sa ai emotii mari si nimic mai rau
si ca sa iti iasa f bine, in principiu ar trebui sa nu ai emotii si sa te simti si sa te comporti ca o "nebunatica". serios...
bft
Casa de piatra sa aveti, draga mea, si sa fiti fericiti!
Si ca sa intelegi mai bine ce vreau sa-ti spun, mai intai uite un banc:
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i cer sex oral...Si ce credeti? El a acceptat!
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, l-am mangaiat si i-am cerut sex oral...Culmea e ca si al meu a acceptat!
A treia zi apare si Vasileasca batuta mar, cu ochii vineti, etc.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul.Il maingai, il sarut si-i cer sex oral, iar el imi refuza placerea asta!
Atunci, i-am spus si eu, amarata,"Da' tu de ce nu vrei, ca uite Georgescu si Ionescu, fac sex oral!"...
Asa ca, cel mai bine e sa intrebi direct la sursa, draga mea!
Spune-i viitorului tau sot ce vrei sa faci si intreaba-l, cere-i amanunte si iti va explica singur.
Daca te duci cu lectia invatata, se va intreba de unde stii tu asa ceva, nu crezi?![]()
" Nu prea" zici? incearca sa nu iti faci scenarii si tot felul, totul vine de la sine, si totul se invata pe parcurs. o sa te ghideze el, o sa iti spuna ce ii place si ce nu, comunicati, asta e cel mai important
Bafta!
Sa nu-i faci! Asteapta pana te mariti
![]()
Deci virgina nu mai esti oricum, spune-i ca pana nu te ia de nevasta nu iti dezvirgineaza buzele! Asta sa fie cadoul din noaptea nuntii, sa fi sigura ca te duce la altar...
![]()
PS. altfel cine stie ce iti mai dezvirgineaza atunci, daca nu se razgandeste intre timp...
"nu prea"i-ai facut? pana la urma i-ai facut sau nu? in fine.
daca nu iti doresti nu o face, dar daca iti doresti ...nu cred ca ai nevoie de indicatii, sexul nu se invata din carte, faci ce simti.
Ioana909 întreabă: