| anky_8375 a întrebat:

am 22 de ani. la vara urmeaza sa ma marit... sunt cu iubitul de 4 ani si pana acum nu prea i'am facut sex oral. acum a inceput el sa imi faca si vreau si eu la randul meu sa ii fac. puteti sa imi dati niste sfaturi ca sa iasa foarte bine? nu am mai facut la nimeni pana acum

Răspuns Câştigător
| rino90 a răspuns:

Sfaturi. nu prea am, dar uite cum o sa fie
1. nu ii zice pentru ca o sa creezi tensiune intrevoi. el pentru ca o sa astepte cu nerabdare pentru prima data, iar u pentru ca el se asteapta sa ii faci.
2. o sa te simti f stangace cand o sa o faci, pentru ca e si normal sa fie asa, plus ca o sa mori de rusine si emotii. emotii mai mult
3. calmeaza-te ca el n-o sa te judece, ci o sa te sustina (fi sigura de asta)
4. nu ai ce sa faci gresit, pentru ca doar pui gura si TE JOCI! cu ea in gura. o pur si simplu joaca si e suficient pentru el sa ca sa fie mai mult decat placut!
ca idee: cand stai intins peste el si sunteti dezbracati, spune-i sa inchida ochii si lasa-te usor in jos (mentine picioarele lui intre picioarele tale ), pune mana pe ea, sarut-o odata. si apoi bag-o usor in gura.
O sa iti placa orice ce ii faci, nu conteaza cum
singura chestie e ca o sa ai emotii mari si nimic mai rau
si ca sa iti iasa f bine, in principiu ar trebui sa nu ai emotii si sa te simti si sa te comporti ca o "nebunatica". serios...
bft

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Casa de piatra sa aveti, draga mea, si sa fiti fericiti!
Si ca sa intelegi mai bine ce vreau sa-ti spun, mai intai uite un banc:

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i cer sex oral...Si ce credeti? El a acceptat!
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, l-am mangaiat si i-am cerut sex oral...Culmea e ca si al meu a acceptat!
A treia zi apare si Vasileasca batuta mar, cu ochii vineti, etc.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul.Il maingai, il sarut si-i cer sex oral, iar el imi refuza placerea asta!
Atunci, i-am spus si eu, amarata,"Da' tu de ce nu vrei, ca uite Georgescu si Ionescu, fac sex oral!"...

Asa ca, cel mai bine e sa intrebi direct la sursa, draga mea!
Spune-i viitorului tau sot ce vrei sa faci si intreaba-l, cere-i amanunte si iti va explica singur.
Daca te duci cu lectia invatata, se va intreba de unde stii tu asa ceva, nu crezi?happy

| IsabelaIssa a răspuns:

" Nu prea" zici? incearca sa nu iti faci scenarii si tot felul, totul vine de la sine, si totul se invata pe parcurs. o sa te ghideze el, o sa iti spuna ce ii place si ce nu, comunicati, asta e cel mai importantwinking Bafta!

| Amelya02 a răspuns:

Daca nu vrei sa o faci, nu o fa. Nu te lasa influentata de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-i faci! Asteapta pana te mariti rolling on the floor rolling on the floor
Deci virgina nu mai esti oricum, spune-i ca pana nu te ia de nevasta nu iti dezvirgineaza buzele! Asta sa fie cadoul din noaptea nuntii, sa fi sigura ca te duce la altar... rolling on the floor rolling on the floor
PS. altfel cine stie ce iti mai dezvirgineaza atunci, daca nu se razgandeste intre timp...

| missLollipop a răspuns:

"nu prea"i-ai facut? pana la urma i-ai facut sau nu? in fine.
daca nu iti doresti nu o face, dar daca iti doresti ...nu cred ca ai nevoie de indicatii, sexul nu se invata din carte, faci ce simti.