| caus3lov3ya a întrebat:

.am 24 de ani si am o relatie de 1 an si jum. Intentionam sa ne casatorim la anul sau..intentionam ca nu stiu ce sa mai cred. La inceputul anului, posibilul viitor sot mi.a spus cat de mult isi doreste un copil. A insistat sa facem dragoste fara sa ne protejam si am acceptat pt ca ne iubim ne si ne cunoastem de 11 ani. Toate bune si frumoase pana in aprilie. Desi am facut fara protectie ma mir si eu ca in 4 luni nu am ramas. Din apr insa de fiecare data cand facem termina afara si atunci cand se apropie perioada menstruatiei ma intreaba intruna daca mi.a venit. L.am intrebat de ce ma intreaba incontinuu si imi raspunde razand ca e sotul meu si ca pur si simplu e curios. El munceste pana seara si nu am avut ocazia sa discut serios cu el despre asta. Va dati seama ca am tot felu de prostii in cap acum...am nev de sfatul vostru. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mut? De ce nu vorbeste?

Aici nu e vorba despre doi ignoranti care habar nu au ce simt unul pentru celalalt, isi ascund rahaturi pentru ca nu le pot discuta sau se tem de necunoscut mai mult decat de realitate. Aici este vorba despre viata unui copil. Daca barbatul tau ejaculeaza afara dupa ce ati stabilit ca incercati sa faceti un copil, tu ce astepti? Sa venim noi la tine acasa si sa-l tinem? Obosit sau nu, intreaba-l pe om ce are de gand sa faca, ce vrea de la viata si de la tine. D-aia esti impreuna cu el, sa va ascultati, sa va sprijiniti si sa stabiliti ce veti face in continuare. Ala e mut iar tie iti este jena sa deschizi subiectul. Bravo voua! Si mai aveti de gand sa faceti si un copil cand voi sunteti incapabili sa comunicati.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

De obicei incerc sa raspund cu aceeasi responsabilitate si sinceritate cu care este pusa intrebarea, dar...anul trecut erai la liceu, acum deja ai 24 de ani. Totusi, dand la o parte aceasta mica poveste, si punand binele inainte, comportamentul si grija lui fata de tine mi se par normale, cu exceptia faptului ca, atunci cand un cuplu isi doreste sa faca un copil, nu-si retrage penisul in plina glorie sexuala.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Ai 24 de ani si ai o relatie de 1 ani si jumatate, dar tot tu spui ca ai fost cu el de la 14 la 18 ani. Deci, cum sta treaba?

| Alcyon a răspuns:

Si-a dat seama ca nu e pregatit sa aiba un copil. Eu una te sfatuiesc sa mai astepti. Esti inca foarte tanara. Un copil inseamna o maare responsabilitate... iar voi doi nu sunteti de prea mult timp impreuna. Daca se intampla ceva si va despartiti, o sa fii nevoita sa cresti copilul singura. Sau, si mai rau e posibil sa te trezesti fara bebel. I s-a intamplat unei cunostinte. Fostul a dovedit ca are casa pe numele lui si bani in cont, iar copilul a ajuns la el. Nu te pripi. O casnicie/ relatie trebuie sa treaca testul timpului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. In situatia data, este nevoie de o discutie cat se poate de serioasa. Nu mai sunteti copii. Poate totusi el se gandeste ca s-a grabit....cand ti-a propus sa faceti un copil...De obicei barbati se maturizeaza mai tarziu decat femeile asa ca in unele situati te poti astepta la orice. Oricum o discutie pe tema asta ti-ar risipi toate indoielile. Mult succes.

| Demonull a răspuns:

La 24 de ani ..trebuie să fii sigură ca el e alesul şi să îţi pui în faţă şi un divorţ. eventual divorţ. eventuală despărţire.ce faci tu cu un copil după tine?!
Şi..mai e un aspect.sunteţi siguri că nu v-aţi plictisit unul de celălalt? să ştii că pe moment..nunta pare o ''salvare'' a situaţiei. însă mai tarziu..in 2 3 ani sau mai puţin s-ar putea să pară eşecul vieţii.şi e cam greu la 25 26 27 de ani şi cu copil să o iei de la 0.
Gândeşte-te bine şi pune-te pe primul plan mereu.cunosc femei care îşi regretă mult trecutu' iar la 30 de ani.35 sau chiar 40 sunt ..singure. Baftă!

| caus3lov3ya explică:

Neutrino, contul nu este al meu este al surorii mele puppy dog eyes nu e grija faptul ca ma intreaba...pare foarte crispat cand ma intreaba si faptul ca se retrage inainte de a ejacula ma face sa cred ca s.a razgandit. Si daca s.a razgandit de ce nu o spune..ma face sa ma gandesc ca imi ascunde ceva mai imp.

| caus3lov3ya explică:

Multumesc alcycon :*. O sa tin cont de parerea ta.

| caus3lov3ya explică:

Ai dreptate krakilla... Insa nu judeca asa aspru ca suntem incapabili sa vorbim...doar ca ..cum sa zic. Am fost cu el patru ani. De cand aveam 14 pana la 18. Stiu ca daca il iau la discutie serioasa fara sa am suf timp sau cand vine plin de nervi de la munca, nu fac nimic. Nu am gasit momentul potrivit. Si da, imi e si jena. Mersi ca ai avut rabdare. Conteaza pentru mine. O sa tin cont