De ce face ti lucruri pentru care nu sunte ti deloc, dar deloc pregătiti? Copii fără minte, sigur nu ai m ai mult de 15 ani, sau chiar daca ai, nu ai minte. Sexul se face doar după căsătorie, doar cu soțul sau sotia, nu cum face ti voi cu cine si cind vreti.Si daca faci sex, asteaptă te sa faci copil, asta e legea, asa v a creat Dumnezeu pe voi femeile sa face ti copii, dar el a stabilit o normă, doar in cadrul căzniciei, normă pe care voi nu o respectati deloc.
Du-te inapoi in pestera sau in 1500 toamna de unde ai venit. Tu esti unul din inapoiatii care cred in pacatul malahiei, asa-i? Vezi ca aceiasi redusi au zis ca e pacat sa folosesti prezervativ. Lichidul seminal trebuia turnat din prezervativ in femeie, nu? Probabil ai votat cu Ponta ca pari plecat de-acasa.
ON Topic: Cel mai probabil a fost vreo secretie de-a ta. Cel mai simplu mod de a verifica vreun prezervativ e dupa ce il scoti de pe stromeleag sa-l strangi la baza si cu doua degete sa tragi in jos pe lungimea lui. Daca e spart va curge sperma din el (logic).
Daca prezervativul era pe penisul lui si nu era spart, acel lichid alunecos era de la tine, lichidul care-l produce orice femeie in timpul unui act sexual.
Daca prez. nu s-a rupt atunci nu prea sunt sanse de sarcina. Sigur e de la tine sau de la lubrifiant. Singura cale de a evita o sarcina este pastila de a doua zi, care se ia a doua zi dupa un contact sexual, e cea mai rapida metoda si cam cea mai sigura, insa nu are rost sa o cumoeri deoarece nu cred ca e cazul la tine. Se poate lua de max. doua ori pe an.
Cred ca era lubrifiantul de la prezervativ.
Si nu ai de ce sa fii insarcinata daca prezervativul nu s-a rupt. Eu in locul tau as sta linistita. Daca vrei poti sa iti faci un test de sarcina, dar tine cont ca testul (in care ai fi insarcinata) iti va da pozitiv tocmai dupa cel putin doua saptamani de sarcina (asa ca a doua zi nu vei stii daca esti sau nu insarcinata). O alta solutie este pastila de ziua de dupa sau de a doua zi, care se ia a doua ziua in primele 48 de ore dupa ce ai intretinut relatii sexuale, asta numai in cazul in care ti s-a rupt prezervativul, daca nu s-a rupt nu te sfatuiesc sa o iei deoarece cred ca se pot lua numai de doua ori pe an pastilele astea (nu sunt sigura daca doar de doua ori, dar stiu ca nu se pot lua de multe ori pe an din cauza efectelor secundare).
Din moment ce nu s-a rupt prezervativul nu ai cum sa ramai insarcinata. Cu siguranta era secratia ta sau lubrifiantul de pe prezervativ. Eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Posibil sa fie vreo secretie de-a ta sau ai simtit asta de la lubrifiantul de la prezervativ. Poti face un test de sarcina sa poti fi singura.