| babydools a întrebat:

Am nevoie de un mic sfat de la voi sad. In timpul "primei nopti" cu iubitul meu nu mi-a curs sange deloc, cea ce era normal. Asta inseamna ca inca mai sunt virgina si himenul nu a fost rupt? Help me sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite informeza-te mai bine aici;) :http://educatiasexuala.wordpress.com/2009/01/09/virginitatea-himenul/
pup.

29 răspunsuri:
| AntigelMăă a răspuns:

Da..cauta'ti unu' cu pl mai marelaughing))

| AntigelMăă a răspuns:

Da..ai nevoie de o pl mai marelaughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita si bucuratewinking daca inseamna ca himenul nu s-a rupt asta da dovada ca ai u himen elastic ce nu se va rupe niciodata si da poti spune ca esti virginahappy

| ItsMaxi a răspuns:

Poate da... poate nu daca e mai incercati odata sa faceti ''dragoste'' si vezi u duppa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AntigelMăă):

Aha...si eu cred ca tu ai nevoie de o minte mai marehee hee.

| babydools explică (pentru anonim_4396):

MDA....multumesc frumos, si pentru "AntigelMaa" esti un... nu e nevoie sa te jignesc ca sti singur ce ai in cap.happy love struck

| PsyhoWoman a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba se va rupe e elastic dar se va rupe cand contactul sexual va fi mai dens de lunga durata. nu ramane acolo pe veci neinformatule/o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Ba eu zic ca tu sa te informezi! sa stii ca exista persoane dinalea uite in special cea care a pus intrebarea(babydools). himen elastic inseamna ca de cate ori o faci el procedeaza precum un elastic fara a se rupe. desigur ca se va rupe dar nu dupa dese acte sexuale ci dupa o nasterewinking

anonim_4396

Adica vroiam sa zic prin himen elastic ca acesta pesoana detinatoare de asa cea va ramane virgina de cate ori o va face deoarece are himen elastic dar bineinteles ca himenul se va rupe doar dupa o nasterewinking dar pana atunci e virgina ...norocoasa de eabig grintongue

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sangerarea poate fi atat de mica, incat se amesteca cu restul fluidelor si nu se sesizeaza, sau poate lipsi, daca himenul este foarte subtire si foarte slab vascularizat! E cel putin ciudat ca nu ai mentionat nimic despre rest, daca nu te-a durut, el astiut sa fie atent, tandru, rabdator si ok, si, mai ales, daca te-a respectat si a folosit prezervativul?!?

| catosp a răspuns:

Bai oameni buni ia consultati dex-ul : VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relații sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic. ♦ (Substantivat, f.) Fecioară, fată. 2. Fig. Candid, inocent, nevinovat. 3. Fig. (Despre locuri) Necunoscut de oameni; nelucrat, necultivat; neexplorat. 4. Fig., (Despre obiecte) Neatins, intact, neutilizat; curat. ♦ Spec. (Despre metale) Pur, curat. [Var.: (înv. și pop.) vergín, -ă adj.] – Din lat. virgo, -inis. DECI NU MAI ESTI VIRGINA!

| papusikk a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Eu mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani jumate si am himen elastic.nu s-a rupt nici pana acum si am avut contact sexual destul de dens si de lunga durata, cred ca tu esti neinformat.

| PsyhoWoman a răspuns (pentru papusikk):

In primul rand sunt fata. happy in al 2-lea rand tot n-o sa-ti tina toata viata.iar daca o sa-ti tina bucura-te doamne bucura-te rolling on the floor)))))))))))

Norocoasa happy? ti se pare. daca l-ai avea elastic te-ai *** tot cu unu tot cu altu ca sa nu-si dea seamarolling on the floor)

Oricum ti se va rupe draga cand o sa faci copil!

| papusikk a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Nu as avea de ce sa ma bucur chiar daca himenul este elastic nu poti sa pretinzi ca esti virgina pentru ca orice baiat isi da seama ca vaginul nu este la fel ca la primul contact sexual.

Normal

| babydools explică (pentru anonim_4396):

big grin :X:Xlove struck

| babydools explică (pentru PsihoSex):

Da logic ca m-a durut si chiar foarte tare. Si nu a foslosit prezervativ deorece a zis ca doare mult mai tare cu acesta, a fost foarte rabdator si atent, ce ceva in neregula daca nu a folosit prezervativul?:S

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru babydools):

Pai bine mai fata draga, tu ti-ai inceput viata sexuala fara informatii corecte inainte, fara a fi practicat Petting-ul, si apoi te miri ca te-a durut, si inca foarte tare! Din pacate pentru tine ( dar voi nu ati facut la scoala sau liceu Educatie pentru sanatate?!) te-a mintit cu nerusinare, pentru ca prezervativele sunt lubrifiate, TOCMAI ca sa alunece si sa preintampine disconfortul si durerea ta! Deci logic si practic, NU are cum sa doara "mai tare"! Te-a mintit, ca sa se culce cu tine fara sa te Respecte, si fara sa te Protejeze, ceea ce, din punct de vedere moral spune multe despre el! Cauta pe net, intreaba si tu pe altii mai in varsta, inclusiv o doctorita - e gratuit la cabintele medicale, pentru eleve si studente! - si ai sa te convingi!

Mai intrebi " ce ceva in neregula daca NU a folosit prezervativul"?! Pai in primul rand riscul de a ramane gravida - is daca afli tarziu, si faci avort, RISTI sa nu mai poti avea copii mai tarziu, la maturitate!, si apoi, riscul de a te imbolnavi de vreo boala venerica - si sunt multe!, si foarte urate si disconfortante!, iar la Dermato Venerice este coada si e si scump tratamentul!

Retine deci: te-a mintit, ca sa profite de tine si ignoranta ta, NU i-a pasat de tine, de corpul tau si nici de sanatate ta!

Si te-a durut, pentru ca nu a stiut sa te mangaie, sa te sarute destul = 15-20 minute, ca sa iti placa, sa te exciti si sa te lubrifiezi vaginal, pentru a facilita penetrarea fara dureri!

Ai mare grija ce faci mai departe cu egoistul si inconstientul asta, pentru ca TU esti Prima si Cea Mai Responsabila de sanatatea ta si a aparatului tau reproducator! Tu nu nai auzit de SIDA, de care se si moare, printre altele?!

Daca tot "mori" de dragul lui, nu mai accepta sexul fara prezervativ!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru babydools):

Uite, ca sa te convingi:

http://www.clicksanatate.ro/......_6364.html

anonim_4396

Nu in acest sens!laughing) mrg ce sa-ti explic tie ca esti cam prostutza...oh go on

anonim_4396

Nu in senul asta! laughing cat de...esti!laughing ma refer ca nu va avea parte de dureri la primul act sexual si va putea fii virgina pana la un copil.dar mrg u nu prea stai bine cu intelesul... oh go on

anonim_4396

Phai lol! asta ti-am spus-o eu! si logic ca stiamwinking ba dar tu ma critici intr-una si ma enervezi rau! mai bine tinetzi dracului gura ca daca nu iti vei lua adio de la acest cont pe TPUwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru papusikk):

Altul care sta prost cu capul! ba voi suntezti tampiti?! stati prost cu intelesul(sensul) unei expresii asa ca mai bine abtineti-va a comenta!

Ut iti iei adio acum de la acxest cont pentru ca ai report pentru jigniriwinking! adios!

anonim_4396

E imposibil! laughing poate tu iti vei lua primulwinking u ai de mult raport!laughing asa ca raposrtul meu nu mai conteazawinkinglaughing