| smooth a întrebat:

Buna am o intrebare : exista vreun risc daca iau 2 pastile antibaby(mercilon)in aceeasi zi in cazul in care o uit pe prima mai are efect? eu amluat si 3 odata nu am avut alte efecte si nu am ramas, dar nu as vrea sa ma mai risc. mentionez pastilele din a 2 serie adica dupa cele 7 zile de pauza.mersi sper sa ma lamureasca cineva happy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu, nu se intampla nimic daca uiti o pastila, dar e bine sa te protejezi pana la urmatoarea menstruatie. Trei pastile o data mi se pare o nebunie si nu poti sti daca a avut efecte negative asupra ta. Fiindca nu stii daca nu ti-a afectat fertilitatea (e posibil sa ai probleme in a avea copii dupa intreruperea pastilelor datorita faptului ca le iei aiurea). In plus nu stii daca nu ti-au crescut riscul de chisturi ovariene, cancer de san sau mai stiu eu ce alte probleme asociate cu preparatele hormonale luate incorect.

2 răspunsuri:
| maiamichel a răspuns:

Buna! ne exista riscuri daca administrezi 2 pastile daca ai uitat sa le iei, dar e bine sa nu se intample des deoarece atunci chiar exista riscul sa ramai insarcinata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie ginecologul mi-a zis ca nu este un risc, dar sa nu treaca mai mult de 48 ore. Trebuie sa te protejezi in cazul asta cu prezervativ si in urm cazuri: diaree sau daca iei antibiotice.