Frate nu depinde de varsta de exemplu eu am avut prietene de la gradinita si ne sarutam pe sub banca )))...Dar ce conteaza e sa nu fi fraier daca o iubesti si sa dai cu piciorul...
Ai doar 13 ani si ea are 11, poate ca tu esti pregatit dar ea cu siguranta nu e pregatita ...eu zic sa mai astepti daca sunteti impreuna DOAR de o sa ptamana
Tu iubesti la 13 ani? ce-i iubirea? asa dupa tine, cu cuvintele tale sa-mi spui. nu stii sa scrii, ma copilule, si tu visezi la. taci si pune mana pe manualul de fizica.
Sunteti prea mici pentru astfel de lucruri! Gasiti alte ocupatii! Jucati jocuri cu mingea, mergeti si va plimbati, cititi carti dar nu o luati cu sarutatul de la varsta aceasta, nu este pentru voi!
Pai da intr-adevar nu rpea conteaza varsta in unele momente. Daca o iubesti fa ceea ce-ti dicteaza inima, insa nu prostii Si daca sunteti debia de o saptamana e binisor adica, i mean fa-o sa se simta in siguranta langa tine, sa se simta iubita. Saruto daca asta e ceea ce va doriti amandoi. Bafta:3