| Omis a întrebat:

Bună! Am o întrebare (sau mai multe, dar legate de același subiect) pentru cei ce înșală în cuplu, dar v-aș ruga să nu vă ofensați sau să interpretați greșit întrebarea mea, pentru că nu judec pe nimeni, doar am nevoie să știu niște lucruri. De ce înșelați? Mai există iubire pentru partener atâta vreme cât simțiți nevoia de alt corp? Va simțiți atrași și sufletește de amant/amantă sau e doar fizic? Sau nu e nici măcar fizic, ci e doar că aveți nevoia de un alt corp?

Răspuns Câştigător
| Cavaler001 a răspuns:

Nu se simte sau nu ar tb să se simtă nimeni ofensat. Doar vorbim happy
Nu e chiar așa simplu. Numai cine nu cunoaște datele problemei își dă cu părerea că lucrurile.s simple. Voi, femeile, aveți tendința să spuneți că bărbații sunt cei care înșeală mai mult și poate aveți dreptate, însă și voi înșelați.
Poate exista în continuare iubire pentru partener, dar e posibil ca nevoile sa nu se suprapună. Sunt cupluri care s au format în liceu și au ajuns să înșele (el/ea) și sunt și cupluri in care oricâtă experiență anterioară ar avea el/ea, se poate îndrăgosti sau doar ar dori sa se culce și cu o alta persoana care le atrage.
Uneori poate nu mai primește mâncare acasă, din diferite motive (plictiseala, lipsa de timp, scăderea aprecierii) și preferă să mănânce in oraș (unde e mâncarea proaspătă și vrea s.o încerce, el/ea happy
Uneori sunt și copii la mijloc pe care se presupune că.i iubești și poate îți mai iubești cat de cat și partenerul și nu vrei sa.ti lași copiii sa crească fara tine sau pe partener sa.l lași singur sa se descurce.
La bărbați cred că e mai mult fizic din nevoia de a încerca și cu altcineva. La femei cred că e vb și de sentimente și aici e mai greu, zic eu, pentru că eu cred că un bărbat e mai puțin sensibil ca o femeie. El poate înșela fara sentimente fata de amanta, in timp ce femeia, in general, dorește mai mult decât sex de la un bărbat.
Cam asta e părerea mea happy

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Doar cei care nu au respect pentru partener și nici multe principii morale înșeală.Nu contează care este motivul, fizic sau sufletește, nu înșeli.Te desparți și apoi te duci la cine vrei.

| dullcat a răspuns:

Sa inseli e un fapt respingator, orgolios si gretos.Cand il iubesti pe acel om si il respecti, mai bine ii spui in fata ca lucrurile nu mai sunt cum erau, ca sa va despartiti, decat sa faci sex cu alti oameni pe ascuns.

| Violleta2022 a răspuns:

Inselatul apare cand nu exista sentimente pentru persoana cu care esti, sau nu exista satisfactie sexuala.

Întrebări similare