anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am o nelămurire, de câteva zile am discuții mai aprinse cu soțul meu in care i-am tot repetat ca ma deranjează ca a salvat pozele unei fete pe insta, țin sa menționez ca el voia sa îmi arate un videoclip cu pisici pe care îl salvase cat timp era la munca și așa am descoperit ca avea salvat și altceva…ne-am certat și l-am întrebat "de ce?", "când?" și "de cat timp?", el răspunzând repetat ca nu își aduce aminte și ca nu știe de ce, căci nu i se pare nici frumoasa, nici genul lui. Acum vine întrebarea care ma macină, oare ma minte sau așa fac bărbații uita? Nu știu ce sa înțeleg, nu știu cum sa reactionez.mi se pare lipsa de bun simt și de respect, eu nu as face asta niciodată…
Acum sincer regreta și îmi repeta ca nu vrea sa ma piardă din cauza unei prostii neimportante, aici îmi asum vina caci i-am spus ca nu tolerez asta și ca usor, usor ma pierde, inducând o teama in sufletul lui. Situația asta ma depășește si cum el nu cooperează, nu am decât inițiativa sa întreb aici…

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici un barbat nu va recunoaste cand este prins cu asa ceva. Evident ca nu are 90 de ani si dementia, sa nu-si aduca aminte, aici minte clar, doar ca nu vrea sa recunoasca ca el se masturbeaza la pozele altor fete.

Este intr-adevar lipsa de respect si daca se si duce dupa fete, atunci este chiar mai rau

| VoidEternal a răspuns:

De uitat probabil nu a uitat cand le-a salvat, daca asta conteaza asta de mult pentru tine, insa nu vad de ce ar fi relevant.

Probabil il poti crede cand a zis ca nu a considerat ca e ceva atat de important. Habar n-am, aici. Poate le-a salvat sa le arate vreunui prieten, cine stie. Conteaza si cum se comporta in general, nimeni nu e perfect si nu poti judeca un om dupa un singur gest.

Depinde si cine e tipa, daca e vreun model din alta tara, sau vreo influenceritza, (bleax), nu stiu daca e cazul sa te necajesti atat de tare. Daca e cineva din orasul vostru atunci sa zicem ca e mai dubios.

Barbatii in general pot fi atrasi de anumite caracteristici fizice, dar fara vreun factor emotional atasat, e ca si cum ai salva o poza cu un tablou. E pur si simplu ceva placut ochiului. Bineinteles, daca nu cumva are telefonul plin de asa ceva. Nu te gandi acum ca suspina noaptea dupa persoana aia random de pe internet si se gandeste cum sa o abordeze si/sau sa te paraseasca, sau ca e vreun obsedat sexual caruia ii curg balele gandindu-se la cine stie ce chestii cu respectiva. Iar cu masturbatul, asa ceva numai V̶i̶o̶r̶i̶c̶a̶ Violeta putea sa zica.

Iubirea nu e ca in filme si carti, acel end all, be all. Suntem oameni si trebuie sa facem pace cu natura noastra umana care e predispusa la greseli. Asta nemaivorbind de faptul ca notiunea de "greseala" este ingrozitor de subiectiva, depinzand de fiecare individ, educatia primita, comunitatea din care face parte, societate, vremuri, etc.


PS: Vio, l-ai ajutat tu sa se masturbeze sau de unde ai informatii atat de exacte? Din cate stiu eu pe Instagram nu se posteaza poze nud.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te minte normal, ce varste aveti voi? Poate tu nu il mai atragi si caută pe alta. In aceasta situati nu ai alta cale decat divortul si lasa l cu c rvele lui cu tot, e un afemeiat.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu salvezi poze cu fete fără motiv. Dacă nu e ceva fotograf, artist și nu are nevoie de inspirație, ori pozele alea nu au ceva citate, motivul e că i-a plăcut acea fată.

| Miruna333 a răspuns:

E posibil sa fie minciuna, si e posibil sa nu. Si eu am salvat multe chestii intamplator pe insta, e foarte usor sa faci asta. Insa, e posibil fi salvat si sa lase acolo, in caz ca ai acces la telul lui, sa nu gasesti, ca doar nu ai cauta pe insta la lucruri salvate.
Iti sustin parerea. Nu ii asculta pe altii cu,, este normal si asmd''. Daca ar fi facut asta, e respect 0 pentru tine si casnicia voastra.

| Xox0 a răspuns:

Nu a uitat nimic si iti da gaslight, adica da cu gura pana o lasi balta. Stie foarte bine ce a facut si de ce a facut-o, si acum face pe el ca l-ai prins, dar stie ca nu o fi asa grav pentru tine si ca poate iesi cu basma curata. Sincer, nu prea poti avea incredere in barbati. Nu zic in toti, dar sunt RARI barbatii care sunt ok la mansarda.
Dupa un timp se duce perioada de miere si se plictisesc sa fie cu aceeasi femeie. Asa sunt ei construiti de la natura... Nu te poti impotrivi acestui lucru.

| dullcat a răspuns:

Buna.Tind sa cred ca te minte pentru ca nu este in stare sa isi justifice actiunile tipice unui adolescent.