anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o relatie cu un baiat de 10 luni. problema este ca pe el il tot cauta fosta sad eu m-am luat de ea pe mess dar mi a zis ca el o cauta si mi-a dat o convorbire dintre ei doi, in care el ii zicea sa se vada laughing l-am intrebat pe el si mi-a zis ca e de anul trecut de cand erau impreuna...si nu stiu ce sa mai cred pentru ca el o are la ignore pe mess, el zice ca ma iubeste pe mine si sa am incredere in el ca nu mai are nici o treaba cu ea, ca ea il streseaza si ca nu e de anul asta convorbirea. si inca ceva: o data cand eram aman2 i-a dat ea un sms cu: hey ce faci draga? de pe un numar pe care el nu il avea in agenda si eu am luat nr ca sa trimit mesaj de acasa sa vad cine e...dar el in ziua aia a schimbat 2 cifre la numar fara ca eu sa stiu straight face mi-a zis abia acum 2 zile si mi a spus ca a schimbat cifrele la nr ca sa evite o cearta ca nu stia sigur cine e, sa nu fie vreun prieten sau ceva si sa eviote o cearta sad nu stiu ce sa mai credsad am indoieli si sunt foarte nelinistita crying voi ce parere aveti? straight face

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cory draga, ai mai mult de 10 ani? Dupa 10 luni, aceasta relatie a voastra este foarte frumoasa si interesanta: ai incredere in iubirea voastra, nu mai sta nelinistita!

| Azµre a răspuns:

Să discuți deschis cu el și să numai fii așa geloasă ce dacă se vede cu fosta... trecutul e trecut, dacă te iubește nu va călca strâmb.

| PrESeUS a răspuns:

Nu poti sa stii niciodata! Asa am crezut si eu dupa 9 luni sa am incredere si sa stau linistit si am ajuns sa o vad cu altu! Sfatul meu ai grija! Nu se stie niciodata!

| xDirectioner5 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii zici prietenului tau, ca tu nu vrei sa te certi cu fata aia ( si nu cred ca ar fi bine sa faci asta daca ai asta in plan ) eu as zice sa ii ceri numele ei, sa o cauti in agenda de telefon te interesezi pe net. Si gata, vorbesti cu ea si ii zic frumos sa nu se mai i-a de iubitul tau, actual.

| barbie777 a răspuns:

Ced ca te insala.

| barbie777 a răspuns:

Scz cred ca te insala.

| efteilucian a răspuns:

Vreau sa-ti spun asta incearca sal crezi dar daca continua asa e clar...te inseala sad imi pare rau pentru tine :* pa pa a da id meu de mess daca ai nevoie este eftei.lucian19@yahoo.com