Poate fi o infectie, desi scurgerea nu e specifica. Ma gandesc ca mai degraba sangerezi de undeva, sa nu fie vreo rana pe col, sau un polip endometrial. Cred ca ar fi bine sa te vada cat mai repede un ginecolog.
Buna, e posibil sa fie vorba de vreo ingectie vaginala dar care nu cred ca e asa grava, doar ca trebuie sa mergi la medic sa vezi despre ce e vorba cu exactitate si ce tratament ai nevoie, infectiile de acest gen nu sunt periculoase si grave daca sunt tratate la timp, doar ca trebuie sa iei tratament dat de medic, de obicei aceste infectii nu trec de la sine, oricum nu iti face griji, dar ai grija totusi, nu uita niciodata sa te protejezi, sa ai o igiena intima adecvata(doar un sfat), poate sa fie si de la ceva raceala sau cine stie... oricum consulta un medic, din cate stiu in 2-3 saptamani de tratament vei fi complet vindecata.
Consultul medical e sfant, sa te astepti si la o sarcina. Cred ca ai auzi de ciclul la sarcina, poate dura 2-3 luni.
Nu e grav asta e normlal! principalul igiena la timp si contact sexual protejat!