Daca nu ai nicio problemă din cauza asta, este foarte ok, iar faza cu punctul G e reala, chiar il stimuleaza mai ales daca sta fata deasupra, in concluzie ai un avantaj )
Pai n-am nicio problema, nu ma doare, ma ejaculez normal.
Ai instgram ca vreau sa te mai intreb cv)?
Maryaa.005 contul separat pentru TPU
Ti am dat mesaj
Acum 2 ani am observat ca penisul meu a inceput sa se curbeze din ce in ce mai mult. Cu cat se curba mai tare, cu atat mai mult ma durea in timpul erectiei. Desi mi-a fost rusine sa merg la medic, pana la urma m-am decis sa o fac. Diagnosticul ce l-am primit m-a demoralizat complet – se numeste boala Peyronie. De asemenea am auzit ca este aproape imposibil de vindecat. Am fost la mai multi doctori, sperand ca poate voi gasi o solutie. Un urolog foarte bun mi-a recomandat dispozitivul ProLongSystem - http://hespac.com/extenro.htm Dupa numai cateva luni am observat imbunatatiri semnificative. Acest dispozitiv mi-a salvat casnicia si m-a ajutat sa trec peste acest moment greu.
Daca nu ai neplaceri la contactul sexual, daca ejaculezi cum trebuie, atunci este ok sa fie si asa.
Si eu il am la fel si am fost la doctor, mi-a spus ca totul este in regula, dar prezervativul are sanse mai mari sa se sparga. Cheers!
AnonimMareMareMare întreabă: