| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

am şi eu ceva de spus.
Am o verişoară mică, de 11 ani. Sărăcuţa, ţine la un băiat mare de 16 ani de un an. E timidă, nu poate să-i spună că are 11 ani.Se va face de râs.
Îl iubeşte enorm, dar ea arată ca o fată de 15 ani.Nu ştie ce să facă, numai la el se gândeşte. Ţine foarte mult la el. Şi el la ea.
Ce să facă. Plânge mereu şi v-a spera intr-o zi că îl va vedea din nou. Ştiu că e prea mică, dar dragostea n-are vârstă, nu-i aşa?

Răspuns Câştigător
| 333Ella888 a răspuns:

In zilele de azi dragostea nu mai are varsta...NU mai sunt acele vremuri cand fetele se jucau cu papusi la 15 ani sau baietii cu tractorase.Ati vazut si voi cate se intamplape la tv. Oricum, nu e bine sa se indragosteasca de un tip asa de in varsta pentru ea.

12 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Da, dragostea n-are varsta dar marea ei dragoste la 11 ani ar trebui sa fie papusile! Nu conteaza ca arata ca una de 15 ani, din punct de vedere mental ea nu e pregatita sa aiba o relatie de dragoste cu un baiat.Convinge-o sa mai astepte pana la 14 ani macar si atunci poate sa ii spuna ce simte.In situatia actuala, cu siguranta ca baiatul o va considera doar o copila.

| anonimaa a răspuns:

Nu, nu are varsta si poate unii nu ar crede ca la 11 ani poti iubi dar eu cred fiindac am fost la fel ca verisoara ta. la 11 ani, m.am indragostit de un baiat de 16 ani doar ca in cazul meu nu a fost reciproc si am suferit foarte mult, doar eu stiu cat de greu a fost. in orice caz o relatie ar fi posibila adica, daca stiue sa se comporte cu un baiat, intr. o relatie si daca are un minim de experienta (desi nu cred ca 11 ani) acel baiat ar putea sa se combine cu ea dar gandeste. te ca pentru un baiat conteaza foarte mult ce crede gasca despre "noua achizitie" si sincer acum ar cam rade de el daca ar zice ca iubita lui are 11 ani.

| AndutzaAndu a răspuns:

La 11 ani ar trebui să aibă dragoste pentru păpuşi şi pentru. cărţi, nu pentru băieţi, băieţii or să vină şi ei la in moment dat...

| oz a răspuns:

Dragostea nu are varsta atunci cand vine vorba de doi oameni maturi...care isi cunosc propriile sentimente si sentimentele celuilalt...
Unde s-a dus copilaria noastra...are 11 ani...

| Ángel_8890 a răspuns:

Evident ca dragostea nu are virsta, dar nici nu putem sa vb despre dragoste la doar 11 ani.Eu cind aveam 11 ani nici nu stiam ce inseamna sa iubesti. Poate il simpatizeaza, sa atasat fata de el e o obsesie dar nici vorba de dragoste. Spune-i verisoarei tale sa lase lucrurile asa cum sunt si ca va reusi sa iubeasca si inca se va dezamagi.Asa este viata sunt si lucruri bune dar si rele.Si trebuei sa depasim aceste momente.Baiatul o considera doar un copil evident ca el nici nu se va uita la ea.Fizicul nu pun la indoiala ca cred ca pare o fata de 11 ani, dar intelectual eu cred ca lasa de dorit.

| 1992 a răspuns:

Dupa un an nu credeti ca e cam greu sa renunte la el?
Poate ca nu e momentul da nu trebuie sa renunte ca are 11 ani, odata si-odata va veni momentul in care va fi cu el, sunt sigura de astahappy, spune-i doar ca speranta moare ultima si sa aiba rabdare cat cuprinde, ca va fi cu el.

| Eaaaaa a răspuns:

Exact cum a spus si tyana.Ar fi mai bine sa o convingi sa renunte la el sau sa isi caute unul de varsta ei, poate asa il va putea uita cat de cat.Si oricum daca ii va spune sunt sanse sa sufere si mai mult pentru ca baieti asa sunt nu se gandesc numai la ei si poate o va ironiza si decat sa-i faca mai mult raustraight face, ar fi mai bine sa faca tot posibilul sa-l uite cel putin momentanbig grin

| danielacs a răspuns:

La 11 ani iubeste? Mai bine i-ai spune sa mearga la papusile ei si sa termine cu prostiile!

| Barbie a răspuns:

La 11 ani iubire WOWww. Atunci la 40 ce ii? Spune-i sa puna mana si sa-si traiasca copilaria, eu la varsta ei ma jucam cu papusile si ea deja plange dupa un baiat.

| mistikk a răspuns:

De ce toata lumea pune baza pe aspectul fizic oract ai fi de frumos mai conteaza totusi si ce ascunzi sub tunsoare arata de 15 ani mare lucru nu asta e important ci faptul ca tu trebuie sa o protejezi fiind verisoara ei arata-i ca ceea ce face nu este asa de bine precum crede ea

| Budincăă a răspuns:

Pai convinge'o sa nu ii mai placa. spune'i lucruri urate despre el.ca se comporta urat.si daca nu merge spune'i sa ii zica adevarul caci el va afla pana la urma cati ani are si se va supara si mai rau daca nu ii zice acum.Succes love struck

| geo_1909 a răspuns:

Saisi ia inima in dinti sai spuna daca el tine cu adevarat la ea vor ramane impreuna daca nu se vor desparti
dragoste invinge harul vieti
da-mi si mie funda plz ca nu am nici una