| Rdsn0oker a întrebat:

Am si eu o intrebare... Aseara cand m-am intalnit cu prietena mea facea niste gesturi cu niste baieti care nu imi placeau deloc si am hotarat sa pun capat relatiei.Am chemat-o intr-un loc unde nu era nimeni si i-am zis ca punem punct. ea m-a intrebat la ce a mai stat o secunda si s-a gandit si a fugit plangand.Seara am sunat-o si i-am zis ca nu vreau sa sufere din cauza mea.Am interbat-o ce mai are de zis si a zis ca nu mai are nimic. daca am luat decizia asta asa va fi... Cam asta e povestea a trecut o zi. Iar acum vreau sa fiu din nou impreuna cu ea chiar daca a facut gesturile alea.cum o fac ca sa se intoarca la mine din nou?

Răspuns Câştigător
| Catti a răspuns:

Nu te poti juca cu sentimentele acelei fete mai ales ca ai specificat ca a plecat plangand...normal mi se parea sa o chemi sa vorbiti, nu este o solutie "datul papucilor". Vezi singur ca in acele momente nu aveai mintea limpede si vad ca acum regreti. Incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ce s-a intamplat si nu uita sa mentionezi ca tii la eawinkingtongue.Succes love struck

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Pentru început, era bine să ne detaliezi ce anume înţelegi tu prin "gesturi". De pildă dacă prin "gesturi" înţelegi că se întindea cu ăia (gesturi lascive fizice) atunci ai procedat bine şi rău ai face dacă te-ai împăca cu ea. Detaliază pe segmentul ăsta ca să primeşti un răspuns cât de cât obiectiv.
Pe de altă parte, te comporţi ca o fată hormonală la faza asta. Ai luat o decizie şi apoi vrei să dai înapoi.
Dă întâi detaliile de care ţi-am spus şi apoi mai vedem.
Oricum, dacă ţi-a spus "ok, ai luat o decizie atunci asta să fie" e greu de interpretat căci ori n-a ţinut deloc la tine şi i se rupe c-ai trimis-o la plimbare, ori acceptă situaţia ca atare şi e conştientă c-a greşit, ori aşteaptă să te duci după aia tot tu căţeluş la ea.
Dacă nu vrei să ne zici ce gesturi anume a făcut, eu tot te sfătuiesc să nu te mai întorci la ea şi să-ţi asumi decizia luată. Dacă te întorci acum la ea, o să fii căţeluşul ei. Dacă-ţi place să fii jucat pe degete, du-te înapoi la ea.
Succes în continuare!

| cOnTexT a răspuns:

Bai esti destept frate laughing, din moment ce a facut gesturiile alea trebuia sa ii tragi atentiawinking, nu sa te desparti de ea acum daca esti fraier si i-ai dat papucii, acum nu iti ramane de facut decat sa o intrebi daca vrea sa fiti iar impreuna, sfatul meu este sa actionezi directwinking asa nu vei avea un refuz! motto meu 'fara intrebare nu exista refuz"winking bafta frate, si ai grija pe viitor

| Ingerash a răspuns:

Ii spui ca ai gresit ca te-ai despartit de ea si o rogi sa te ierte.Succes

| deviant18 a răspuns:

Cand spui gesturi, la ce te referi? s-a sarutat cu tipi de fata cu tine? s-a culcat cu vreunu in fata ta? i'a pus mana pe cur? ce gesturi poate face ca tu sa ii dai papucii? inseamna ca nici macar nu ti la ea daca esti atat de gelos. daca ea face gesturi, ii spui ca te deranjeaza, nu ii dai papucii. doamne ce oamenistraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu am patit la fel cu iubi, sunt fata,,, si stiu prin ce trece, cel mai bine e sai dai timp si sati ceri iertare poti oricand sa o pierzi,,

Răspuns utilizator avertizat
| carmen_6670 a răspuns:

Sa ai spui ca nu o mai jinesti si sa ati ceri ertare si sa spui ca sa vina an napoi la tine