| Arh123 a întrebat:

Am si eu o intrebare :Ma stiti eu anul asta am terminat a 8a si nu am dat la un liceu desi am medie destul de buna am dat la Seminar la Neamt la pictura fiindca am talent asa si de cand au auzit fetele ca dau la seminar ma iau de prost " a asta e de la seminar aaaa e praff"" si cand aud de astea ma cam supara cam tare ce sa fac sa nu mai zica si in al doile rand inainte se dadeau nuste fete la mine acu nimic nu ma mai baga in seam De Ce oare? dau funda!

3 răspunsuri:
| andrrei08 a răspuns:

Ai fi putut sa faci liceul in paralel cu acel seminar totusi... Trebuie sa te gandesti si la viitorul tau. Nu o lua in nume de rau, e bine ca ai un talent si vrei sa ti-l extrimi, da' gandeste-te daca esti pregatit sa traiesti doar din atat. Aa, si legat de fetele alea... nu le lua in seama, sunt superficialewinking Incearca totusi din toamna sa te inscrii la un liceu, la unele se fac cursuri dimineata, la altele dup-amiaza, si sa incerci sa faci si seminarul in paralel.

| DangerLove a răspuns:

Fetele au doar parerea lor

sigur nu cred toate asta

tu fa ce iti place tie si nu mai lua seamawinking

| miky_5010 a răspuns:

Tin sa te felicit pentru alegerea tahappy, si stai linistit in privinta fetelor, poate nu stiu cum sa se comporte acum cu tine.sau eu stiu... oricum ce e al tau e pus deopartewinking