Nu merge vorba de virsta chiar daca il iubesti atit de tare el ee mai mic ca tine si in plus ce a facut el pn tine ca sati demonstreze ca si el te iubestee, la 13 ani cu asa calitati nu stiu dac e normal pn el, si mai ales diferenta sociala va fi mereu un obstacol intre voiii, incearca sa iti gasesti un baiat mai mare cel mult 16-17 ani care te va putea face fericita, in prietenul cesta a tau nu e nimic serios e doar un baietel si atit, vei vedea dac iti vei gasi un baiat de virsta ta sau mai mare si cu o reputatie mai stabila vei vedea ca parintii iti vor permite sa TE intilnesti cu el
succese skumpo
Indiferent ca e sau nu roman ar trebui sa il lasi balta pana nu e prea tarziu si daca as fi fost in locul parintilor tai sa aflu cu cine te intalnesti la 14 ani cred ca as proceda la fel, e clar ca baiatul profita de tine, de banii tai
Daca nu este o gluma proata, eu te intreb respectos: cu ce te-a cucerit acest baiat? Ce calitati are?
Tiganul e tigan, si e din gena..mai tarziu sau mai devreme vei afla ca a fost o pierdere de timp.Dar asta sa nu fie prea tarziu. Fara discriminare, am prieteni tigani
Eu nu pot sa iti dau nici un sfat, cred ca oricine iti va spune ceva e inutil, sfaturile vor fi contra relatiei tale si nu din cauza rasismului ci din cauza varstei.eu trag doar o concluzie 2 ani plini de "succesuri" bautura tigari mai urmeaza 2 ani de sex si un copil si v-ati implinit destinul in viata
Nici eu nu inteleg ce fel de iubire poatre sa fie la virsta asta dar nu-i pe asta... dac intr-adevar il iubesti si te iubeste. atunci vb cu el sa lase fumatu si bautul mai rar.dar in privintza parintzilor, acum e degrab sa vorbesti cu eii pe asa teme. ashac mai bine lasa sa fie relatzia voastra o taina pina o sa fie virsta potrivita sa vorbesti cu eii