| ...:::.danut.:::... a întrebat:

am si eu o problemasad de cateva zile incerc sa o dezvirginez pe prietena mea dar nu intra absolut delocstraight face nu stiu dc.sad voi poate sunteti mai experimentati si imi puteti da si mie un sfatsad multumesc!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate nu e pregatita. Poate fi prea mica (sub 17 ani si jumatate) sau poate relatia nu este suficient de lunga si stabila pentru ca ea sa aiba incredere completa. Sau poate nu te pricepi la preludiu si nu reusesti sa o aduci in starea de excitatie necesara. Doar ultima problema se poate rezolva, discutand cu rabdare si intelepciune. Celelalte doua necesita timp.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu prea inteleg cum de nu ai dezvirginat-o inca, caci himenul trebuie sa se fi rupt macar partial la atatea incercari.

Totusi, ai putea sa incerci sa ii introduci un deget in vagin, apoi 2, pana se mai largeste zona!

Bafta!happy

| stresu a răspuns:

Dupa cum am vazut un sfat bun, nu sari direct la treaba si incepeti cu petting; asa va invatati unul cu altul si folosirea degetelor ar fi un avantaj clar. Nu fi ca barbatii care o fac pe Batman si vor ei neaparat sa vada sange ca altfel nu se simt bine.
In rest las-o pe ea deasupra, asa ea poate regla nivelul de penetrare, o va durea mai putin si va fi o experienta ok pentru toata lumea. Si protectie ca iese prost daca nu!

| Pedala a răspuns:

Lasa-ma pe mine ca o am mica...

in primul rand scopul tau nu e dezvirginarea, sau nu ar trebui sa fie. Daca vrei asta, te iei de ciocan, te impingi in usa si intri cu avant.
Incearca un preludiu lung... foarte lung, oral, mangaieri.
Sa se simta in siguranta, sa nu fiti presati de timp.
Daca nu merge, incercati varianta cea mai stupida dintre toate, cea mai gresita dintre toate: MEDIC GINECOLOG

| вяυηєтα a răspuns:

Buna. Ar mai fi o chestie: poate nu era prezervativul destul de lubrifiat sau daca nu ati folosit prezervativ atunci clar ca aveati nevoie de lubrifiant. Pentru ca e normal sa fie stramta si daca zona e uscata nu ai nicio sansa. Incearca sa folosesti un prezervativ mai lubrifiat. Bafta!

| Spufff :x a răspuns:

POsibil sa nu fie ea destul de relaxata. poate e prea stresata, agitata, si chiar nu poate.:X bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un creionhappy