| girlbrushedpink3 a întrebat:

as avea nevoie de niste pareri. Deci eu cu prietenul meu nu suntem de mult impreuna(chiar dimpotriva, de foarte putin timp) si m-a convins sa plec cu el la munte cu alti prieteni de a lui, si acolo totul o fost ok pana de revelion cand s-a sarutat cu una din fetele de acolo, eu fiind bauta(nu tiin minte nimic) am facut aceias chestie, doar ca eu si m-am culcat cu acel baiat. nu stiu ce sa fac, sa incerc sa ma imapc cu el sau nu? e chestia ca nu am incercat sa pun suflet, da tot imi zicea ca ma iubeste(eu i-amspus sa mai asteptam cu asta) si na ca a insitat sa ma duc cu el la munte...nu stiu ce sa fac. Multumesc anticipat oricum!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Oana92 a răspuns:

Pentru ca sa continui o relatie in care va inselati reciproc. si scuze ca te intreb, dar cati ani ai, ca vad ca vorbesti cu detasare despre betie si sex...

| girlbrushedpink3 explică (pentru Oana92):

Nu-ti fa griji nu am 13-14 ani, am varsta necesara sa ma descurc cu lucrurile legate de sex, aveam nevoie doar de o opinie! dar iti multumesc oricum.

| SoloPC a răspuns:

Intreba-l de ce s-a sarutat cu alta.

| AndreiBolos a răspuns:

Cum se spune, sunteti chit. Daca iti place de el mult, te intorci la el, daca nu caut pe altcineva, mai sunt multi baieti in lume.

| Miki280 a răspuns:

In opinia mea, relatia asta nu prea are rost, nu vreau sa te judec dar e gresit ce ai facut, pentru ca chiar daca o sa fiti impreuna va aparea neincrederea intre voi doi din cauza celor intamplate.

| girlbrushedpink3 explică (pentru Miki280):

Stiu...din pacate, da eu chiar nu as fi facut-o daca nu ar fi facut-o el! Oricum iti multumesc foarte mult!

| girlbrushedpink3 explică:

Pai am inceput sa tin.din pacate!