Nu, nu cred, am avut si eu aceeasi situatie si nu s-a intamplat nimic, asa ca stai linistita.
Deci ati facut-o neprotejat si normal ca poti ramane gravida indiferent daca a iesit inainte de ejaculare...
Nimeni nu iti poate garanta ca prietenul tau nu a ejaculat in tine, nici macar el. Evident ca poti sa ramai indiferent daca sperma a ajuns sau nu in vagin. Este vrba de acel lichid preejaculator. Au fost o multime de intrebari de acest gen pe site, de ce n`ai cautat?
Si da, chiar daca apare menstruatia tot exista posibilitatea de a ramane, numai ca vei observa singura diferenta dintre una normala si aceasta.
Cel mai bine faci un test in aproximativ 14 zile de la contact, dupa care mergi la ginecolog. Eu zic ca nu ai nevoie de stres in plus, in ziua de azi exista o multime de metode de protectie.
Pff frate cat mm amuzat in 20 de minute pe siteul asta " incredibil! ce'ntrebari se pot posta
.
Eu sunt convins ca ai ramas insarcinata.
De ce ai facut-o inainte sa fi informata?
Daca sparma lui a ajuns acolo, sunt sanse sa ramai insarcinata. dar daca te-ai sters si nu a ajuns acolo, e ok.
Si daca iti vine ciclul e clar ca nu esti gravida.
Poti ramine gravida chiar daca nu isi da drumul in tine inaintea ejacularii barbatii au un lichid care contine spermatoizi si poti ramine gravida si asa cel mai bine foloseste anticonceptionale si da daca iti vn ciclul poti fi gravida fa ti un test de sarcina
gabytza_7109 întreabă:
farcry444 întreabă: