Asa cum am tot scris si amintit, dupa ejaculare, in uretra ramane o anumita cantitate de sperma lipita de peretele acesteia. Acea sperma groasa, vascoasa, lipicioasa dupa trecerea a circa 10-15 minute intra intr-un proces de fluidizare si devine tot mai apos adica din ce in ce mai lichid si incepe sa se scurga/prelinga din penis intr-o perioada de timp imposibil de precizat dar care in general este aproximat la circa 2-3 ore. In aceasta sperma care ramane in uretra, spermatozoizii traiesc bine mersi pana exista umezeala lichidului spermatic, fiindca este vorba de sperma si nu de lichidul preejaculator. Deci daca NU ai urinat deloc dupa ejaculare, nimeni nu poate sti si garanta daca in cele 2 ore s-a scurs sau nu intreaga cantitate de sperma ramasa in uretra. Insa in orice caz ceea ce este cel mai important aspect in acest caz, se refera la faptul daca iubita ta in acest moment este in timpul perioadei fertile a ciclului menstrual, sau in afara acesteia. Fiindca sarcina se poate produce doar in timpul perioadei fertile reiese ca acest lucru ar trebui sa te preocupe in acest moment fiindca acest aspect este cu adevarat important. Sanatate!
Da,dar avand in vedere ca e nevoie de un numar destul de mare de spermatozoizii sa ajunga pana la ou... Iubitei mele i-a venit menstrutia pe 24 noiembrie, iar astazi este a 14-a zi a ciclului ei menstrual.De regula e de 30 de zile.Nu stiu sa calculez foarte bine perioada fertila, dar pe toate site-urile spune ca incepe azi sau maine...
Eeeh,platesti si tu un avort daca e sau ai o belea pe cap timp de 18ani sau chiar mai mult.
La al doilea act nu m-am protejat, am penetrat-o fara prezervativ vreo 2-3 minute.
Este posibilitatea de 65%
Pe ce baza spui asta? Esti ginecolog sau ceva?
Din statistica spune asta, angellom
Da sunt
Faza e ca, noi am avut 3 acte sexuale.Primul a fost cu prezervativ, al doilea cu prezervativ, dar fara ejaculare, iar al treilea fara prezervativ si din nou fara ejaculare.E posibil ca sperma ramas pe uretra sa se fi scurs odata cu al doilea act? Al doilea act a durat undeva la 5-10 minute si este sigur ca lichidul deja a iesit...E posibil ca lichidul de la al doilea act sa fi luat toti spermatozoizii ramasi pe uretra cu el?
Amaliaaaalala întreabă: