| AntoniaRuxandraBratu012 a întrebat:

Avand in vedere faptul ca ani 17 ani jumate, iar iubitul meu 20, credeti ca este potrivit sa faci dragoste cu el dupa 2 ani si 3luni de relatie?

19 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Da, clar.

| Ralluca25 a răspuns:

Trebuie sa simti tu daca esti pregatita si simti ca e momentul potrivit..nu sa intrebi pentru ca fiecare persoana gandeste altfel si poate uneia/unuia i se pare totusi devreme sau tarziu. Deci vorbeste cu el si daca simti ca vrei.fa-o happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa o abstinenta atat de indelungata chiar ca merita si el sa faca cunostinta cu adevarata placere si fericire.Succes si dezvirginare usoara si placuta daca se poate. Sper ca esti suficient de bine informata si pregatita.

| mihai69 a răspuns:

Este potrivit atunci când crezi tu că e potrivit, nu când zice lumea!

| Emilian65 a răspuns:

Eu, zic ca nu este potrivit, dar asta tu hotarasti.

| LoveSleep a răspuns:

Doar după ce-mi mai faci vreo 5 teste să vezi dacă iubirea lui e pură.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracu a suferit destul nu crezi laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca ati asteptat prea mult.

| AlexDFY a răspuns:

Ori baiatul chiar te iubeste, ori e genul mai tocilar care nu stie ce e ala sex, dar oricum, e foarte potrivit sa o faceti

| DumnezeuTatal a răspuns:

Da.

| Chimied a răspuns:

Nuu, doar raspunsuri proaste si primit! Porunca a saptea din Decalog: "Sa nu fii desfranat"! O relatie nu inseamna doar dragoste, asteptati pana va casatoriti!

| BizSinir a răspuns:

Daa! Crede-ma sunt si eu fata si sunt mai mica ca tine. Fiecare relatie a ma s-a incheiat pentru ca toti voiau sex. Si nu cred ca dupa 2 luni ai incredere in persoana de langa tine+ ca ai varsta pe care o ai. In cazul tau, din moment ce a stat atat langa tine clar a stat pentru ca te iubeste deci, daca te simti pregatita... Have funbatting eyelashes

| TheCuriousMonkey a răspuns:

Da, a trecut deja mult timp, vă cunoaşteţi...

| cameleonu05 a răspuns:

Cred ar trebui sa mai stai un an. Saracu'.

| Mihaelagirl a răspuns:

Da, mi se pare ok

| NutellaFinettiHomeAlone a răspuns:

Heei,nu doar prietenul tau a asteptat atatlaughing Important este sa te simti si tu pregatita, sa iti doresti sa faci asta, sa nu o faci doar de dragul lui.:*

| NutellaFinettiHomeAlone a răspuns:

Heeei,nu doar prietenul tau a asteptat atatlaughing. Oricum e important sa te simti si tu pregatita, sa iti doresti asta, sa nu o faci doar din obligatie.:*