Destul de probabil, daca ai avut contacte sexuale. Fa-ti un test ed sarcina si te va lumina.
Eu sincer, nu am cum sa stiu ce se intampla in "burtica" ta, pot spune ca esti insarcinata si dupa aceea sa imi "umpli frigiderul" cand afli ca nu este adevarat
Sfatul meu este sa-ti faci un test sau sa mergi la medicul ginecolog
Cel putin, imi pari foarte relaxata... e bine ca nu te panichezi. decat sa asculti parerile noastre, mai bine ai face un test.Iti va fi mai de folos!
E posibil sa fii ramas insarcinata...greturile indica acest lucru. Fa-ti un test de sarcina sau mergi la un medic ginecolog pentru a stii cu siguranta
Simptomele astea le-am avut si eu cand am ramas, asa ca te sfatuiesc sa faci un test si sa mergi la ginecolog.cred ca esti sigur.
Sunt doua posibilitati:ori sa fii insarcinata ori sa nu fii! Daca esti in maxim 10 min poti afla... fa un test! Exista, de asemenea, posibilitatea sa nu fii...de exemplu sa ai vreo dereglare hormonala din cauza stresului(asa a patit o colega de-a mea)! Pentru orice siguranta du-te la un doctor sa iti faca un ecograf!
Eu zic ca mai mult de 50 % esti insarcinata. Eu mam simtit asa doar dupa 4 zile de intarziere a ciclului dar tu dupa 13. Felicitari!(daca iti doresti asta). Sunt foarte curioasa, ia-ti un test barza gold si fal la orice ora ca e cel mai bun si da-mi numai un raspuns cu da sau nu. mersic. griji de tine (si de ala micu)
Dupa ce simptome ai sp k ai... e 100% sigur k esti...vezi ce mai poti face... daca vrei sa nu mai fii... daca vrei sa; l pastrezi... deci sigur esti
anonim_4396 întreabă: