| adelutzza a întrebat:

ce faceti fetelor? am si eu o intrebare:mi-a intarziat menstruatia 13 zile, ma simt rau, sunt obosita, imi vine sa dorm toata ziua si am greturi.Credeti ca am ramas insarcinata? ast un ras.pup

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Destul de probabil, daca ai avut contacte sexuale. Fa-ti un test ed sarcina si te va lumina.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ba eu vreau sa fiu nasa :X day dreaming

cami
| cami a răspuns:

Da, ai sanse destul de mari. testul`! tongue

| lia a răspuns:

Eu sincer, nu am cum sa stiu ce se intampla in "burtica" ta, pot spune ca esti insarcinata si dupa aceea sa imi "umpli frigiderul" cand afli ca nu este adevarat laughing
Sfatul meu este sa-ti faci un test sau sa mergi la medicul ginecologhee hee

| Mya a răspuns:

Cel putin, imi pari foarte relaxata... e bine ca nu te panichezi.hee hee decat sa asculti parerile noastre, mai bine ai face un test.Iti va fi mai de folos!

Janina
| Janina a răspuns:

Felicitari o sa ai un bebetongue

| alexa a răspuns:

E posibil sa fii ramas insarcinata...greturile indica acest lucru. Fa-ti un test de sarcina sau mergi la un medic ginecolog pentru a stii cu siguranta

| Irina a răspuns:

Oboseala, stare de somnolenta, greturi. tu ce zici?

| oooooooo a răspuns:

Simptomele astea le-am avut si eu cand am ramas, asa ca te sfatuiesc sa faci un test si sa mergi la ginecolog.cred ca esti sigur.

| petronela_4784 a răspuns:

Sunt doua posibilitati:ori sa fii insarcinata ori sa nu fii! Daca esti in maxim 10 min poti afla... fa un test! Exista, de asemenea, posibilitatea sa nu fii...de exemplu sa ai vreo dereglare hormonala din cauza stresului(asa a patit o colega de-a mea)! Pentru orice siguranta du-te la un doctor sa iti faca un ecograf!

Răspuns utilizator avertizat
| tukhey23 a răspuns:

Buna. nu sunt fata, deci pot sa rasp.Vei o fi mama bestiala peace sign

| RamonaMn a răspuns:

Pot sa fiu eu nasa lu` ala micu` puppy dog eyes?

| RamonaMn a răspuns:

@cora Primul venit, primul servit [-x laughing

| anonim_2791 a răspuns:

Sfatul meu este sa iti faci un test sau sa mergi la un control ginecologic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara discutie, decat noi, cei de aici, te-ar ajuta mult un Sure Check! E 10 lei, dar... dupa simptome... tu ce zici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca mai mult de 50 % esti insarcinata. Eu mam simtit asa doar dupa 4 zile de intarziere a ciclului dar tu dupa 13. Felicitari!(daca iti doresti asta). Sunt foarte curioasa, ia-ti un test barza gold si fal la orice ora ca e cel mai bun si da-mi numai un raspuns cu da sau nu. mersic. griji de tine (si de ala micu) happy

| mitica_6163 a răspuns:

Petronela, esti geniala laughing

| dolyna a răspuns:

Dupa ce simptome ai sp k ai... e 100% sigur k esti...vezi ce mai poti face... daca vrei sa nu mai fii... daca vrei sa; l pastrezi...thinking deci sigur estiwinking

| cristina_9744 a răspuns:

Test de sarcina!tongue