Sunt niste spray-uri se numesc Stud Forte. Sunt vreo 50 60 RON plus livrarea de regula e si aia 10 RON, gasesti pe google ca sunt mai multe magazine online. Sunt si alte produse creme spray-uri. Cauta si tu pe forumuri si vezi pareri pro contra pentru anumite produse. De exemplu despre Stud Forte vei gasi pareri pozitive. Nu iti garantez ca ba da rezultate la unii merge la altii nu.
Daca nu functioneaza du-te la un medic mi se pare ca la urolog trebuie sa te duci si el iti va da si niste pastile.
Nu ai nevoie de pastile. e bine ca iti dai drumul repede, nu iti obosesti mana prea mult.
Inveti sa te abtii. Nu lua pastile, nu sunt bune. Te gandesti la altceva cand esti acolo. Pur si simplu incerci sa te abtii, si cand e mai greu, te gandesti la orice altceva. Doar sa nu te gandesti la ce e acolo, ca atunci e mai rau. Totu' depinde de psihicu' tau. Pastilele nu sunt atat de puternice ca si psihicul tau, crede-ma!
Incearca sa te controlezi, daca chiar doresti, vei reusi
Câți ani ai? Ce înseamnă la tine ejaculae prematură, cât durează actul spune. Și nu veni cu faptul că o dai în labă și în 2 minute termini/
Nici una, asta este organismul tau. Cauta sa te obisnuiesti cu ideea sausati educi organismul prin mintem adica daca nu te mai exciti atat de repede nu ai cum sa... repede
Am 22 ani.....si nu cand fac laba ma refer la ejacularea prematura.cand fac sex daca faceti glume proaste, mai bine nu lasati raspuns
Goguletu nu merge http://educatie-sexuala-video.blogspot.ro/2012/08/rezista-mai-mult.html
anonim_4396 întreabă:
eu_6344 întreabă: