| Gαηαmα a întrebat:

Credeti ca e buna ideea mea? Maine e ziua iubitului meu si vreau sa ii fac o prajitura in forma de inima si o scrisoare si sa vorbesc cu mama lui sa merg maine dimineata cand doarme sa i le las in camera lui...nu stiu...

Răspuns Câştigător
| heiii a răspuns:

Da,ar fi dragut, dar nu pune vreun mesaj siropos pe prajitura. scrie doar,, la multi ani, x! '' si nu te semna.isi va da singur seama.scrisoare nu mi se pare o idee buna,mai bine arata i ce simti,nu i scrie. vorbele vin si pleaca. ar fi si mai dragut daca ai intra in camera lui cu tortul in brate si i ai canta,,la multi ani'', daca bineinteles nu devine irascibil daca il trezesti din somn cum mi se intampla mie.laughing daca nu alegi varianta asta, incearca sa pui tortul undeva in camera lui incat sa nu il darame, sa nu fie foarte aproape de el cand se trezeste. nu l suna sa l intrebi daca i a placut gestul tau, va reactiona el cumva. succes!

| Gαηαmα explică (pentru heiii):

Multumesc,mi-ai dat o idee big grin mi-ar placea sa intru in camera sa-l trezesc, e cam morocanos, o sa ma gandesc laughing

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă asta vrei să faci, asta să faci atunci.
La mulți ani și din partea mea.
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Frumoasa intentie, dar daca dupa ce ajungi tu in camera lui, el se trezeste si mama lui pleaca de acasa? Esti pregatita?

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Perfect happy

| MDenisee a răspuns:

Da ar fi ceva special si spontan happy

| justsummer a răspuns:

Parerea mea e ca asta si-ar dori o fata sa primesca de ziua ei. Un baiat ar putea sa se simta putin cam sufocat.

| ZambetDeGheata a răspuns:

E o idee foarte buna dar incearca sa nu fi prea siropoasa