| ONE123456789 a întrebat:

Cum imi dau seama daca un baiat ma place? Cel mai bun raspuns, va primi funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Un baiat daca te place se uita mai mult la tine in primul rand, iar atunci cand observa ca tu l-ai vazut, coboara privirea repede.
Si incearca sa fie mai mereu pe langa tine.
Apoi el incepe sa se comporte mai ciudat. Poate uneori mse mai repeta ca sa se faca auzit. Din cate stiu o fata are o presimtire cand un baiat o place. Si acea presimtire e buna.
Se ofera sa te ajute mai mereu.
Si poti sa te uiti si la prietenii lui, sa vezi ei cum se comporta cand el se uita la tine? Daca te place, probabil si prietenii lui se uita la tine, incercand sa ii fie aproape(si sa faca misto de el happy ).
La mine cam asa merge...

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Un baiat te place in momentul in care te prinde de buci

| bombonica22 a răspuns:

Din privrea lui, gesturile care le face pentru tine..sunt multe.

| corbulalbrosu a răspuns:

Poti sa afli sau sa stii precis doar in momentul in care el din proprie initiativa iti declara in mod direct ca tu reprezinti iubirea vietii lui, ca tu esti sufletul pereche.

| OnuOnulică a răspuns:

Îți dai seama prin gesturi. Prin felul cum se comportă cu tine, prin felul cum îți vorbește sau cum râde.

| neutrino a răspuns:

Cand un baiat te place, atunci va face tot posibilul sa fie prin jurul tau, incercand, asa cum stie el, sa te curteze, spunandu-ti vorbe frumoase. Daca este si capabil, atunci te va invita chiar la un suc!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru neutrino):

La suc? dar ce mai suntem in epoca medievala?

| neutrino a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

"Sucul" poate fi un film, un spectacol, o plimbare prin parc, o masa la un local decent etc.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Parerea mea ca explicatia la care ai dat tu funda e de nota 2. Dar e bine ca inveti din ea big grin

| ONE123456789 explică (pentru TheLoveDoctorr):

Parerea ta. Mie mi/a placut raspunsul lui cel mai mult.

| ONE123456789 explică:

Multumesc de raspunsuri. Am vrut sa vad unele pareri!

| ONE123456789 explică:

Multumesc tuturor de raspunsuri. Mai mult sau mai putin ironice.

| DoarBogdan a răspuns (pentru ONE123456789):

Hei cu placerehappy Asa mai sunt astia pe aici care nu vorbesc serioslaughing nu ii lua in calcul. Si mersi pentru funda.

| ONE123456789 explică (pentru DoarBogdan):

Nu ii iau. Stai linistit. Sunt obisnuita cu astfel de oameni. Si cu placere, chiar mi/a placut raspunsul tau.

| DoarBogdan a răspuns (pentru ONE123456789):

Pai pur si simplu asta as face eu daca mi-ar place de o fata happy