De ce vrei neapărat să le întrerupi după 3 zile? De ce te-ai mai apucat de ele?
Întrebarea mea a fost: "Se pot întrerupe?". Tu mi-ai răspuns cu alte întrebări, cu ce mă ajută aceste întrebări pe mine?
Ia vezi, poţi? Dacă nu mai vrei sub nicio formă să le iei, nu le mai lua. Nu interesează pe nimeni de dereglările tale hormonale pe care o să le ai.
Dar trebuie să intereseze pe cineva? Eu am pus o întrebare, cine știe și e în măsura să îmi răspundă, răspunde simplu. Cine nu, să nu-mi răspundă, nu am nevoie de răspunsuri irelevante.
Atât la începerea, cât şi la oprirea anticoncepţionalelor pot apărea (şi apar frecvent) tulburări ale ciclului.
Buna! Categoric nu. Am facut aceeasi prostie nu de mult, numai ca eu am luat doar o pastila(in a 3-4 zi de cm). Apoi am inceput sa am sangerari, nu ca de cm dar erau continu, apoi vreo 2 zile a inceput sa vina mai mult, cum am zis nu era mult, nu era nevoie de absorbant dar de cate ori verificam era sange pe proterslip si trebuia schimbat.Mi-am facut de urgenta programare la medicul ginecolog si din fericire la mine mi s-a spus ca se vor opri sangerarile curand si daca totusi continua sa revin in 7 zile la control pentru a primi tratament. dar mi-a recomandat sa nu mai fac asta pe viitor, poti face hemoragie, chisturi pe ovare si a mai precizat cateva lucruri care nu mi le pot aminti acum, ahh plus dereglarile hormonale. Probabil lucrurile de mai sus se intampla in cel mai rau caz dar nu te sfatuiesc sa te risti. Decizia iti apartine totusi.
Nu iubita mea, la fel am procedat și eu doar ca menționez faptul ca in următoarele trei luni trebuie sa te protejezi prin alte metode sa rămâi însărcinată e periculos atât pentru viitorul bebe cât și pentru tine.Te pup(apropo ce faci tu și după cât timp renunți e fix alegerea ta, lasă ‘anonimele sa tasteze’)