Buna. pai acum depinde poate o sa te iubeasca si pe tine ca pe fata aia. si gandeste-te asa: ce am de pierdut. este bine totusi sa icerci doar ca sa nu te atasezi mult de el adica sa faci lucruri pe care le vei regreta mai incolo cum ar fi sa o faci cu el chestiile astea nu prea conteaza pentru baieti dar pentru fete e un lucru destul de important daca vrei sa mai vorbim ia id meu: green_kidd3 acolo pot sa iti povestesc si eu despre o intamplare de-a mea cu un tip. sper ca te-am ajutat
pa:*
Din ce ai spus mai sus eu spun ca el inca sufera dupa acea fata chiar daca nu a zis sau aratat nimanui.Probabil el acum cauta o fata mai speciala care sa il ajute sa o uite si sa il iubeasca. Sincer nu cred ca ar trebui sa " il tragi de limba" sau sa il testezi.Pur si simplu trebuie sa ii arati ca nu esti ca toate fetele si ca esti mai speciala.Nu te lasa usor cucerita si arata-i o aura de mister.Asta il va face curios si vei fi o provocare. "Usor vine, usor pleaca.Greu vine, greu pleaca". Sper sa intelegi, si sper ca te ajuta. ~Yoni.
Reveenton întreabă: