anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de curand am intalnit un baiat de aceeasi varsta ca si mine [15 ani] si ne-am intalnit o data si m-a sarutat si acum vorbim des pe mess si imi zice ca tine f mult la mine adica ma iubeste [cica...]. Am auzit multe lucruri despre el ca de exemplu : ca umbla cu 3-4 fete deodata fara ca ele sa se stie intre ele si dupa o saptamana-doua le da papucii. El mi-a zis ca cica a facut asta pana acum.si doarece ele o ardeau cu altii sau ca nu erau genul lui. A avut o singura relatie care a tinut cam 6 luni si chiar a iubit-o pe fata aia dar s-a mutat in strainatate[asta a fost inainte de "relatiile multiple" ca sa zic asa]. Nu stiu ce sa cred.Am aceste intrebari in minte:
1.Cum sa-l trag de limba daca e sa ma ia doar la vrajeala?
2.Cum sa-mi dau seama daca ma place cu adevarat? Cum sa-l testez?
3.Cum sa aflu de fapt ce..."planuri" are?
...la toate raspunsurile dau vot si la cel mai folositor funda se stie big grin
Help me please

Răspuns Câştigător
| Melissa_7617 a răspuns:

Buna. pai acum depinde poate o sa te iubeasca si pe tine ca pe fata aia. si gandeste-te asa: ce am de pierdut. este bine totusi sa icerci doar ca sa nu te atasezi mult de el adica sa faci lucruri pe care le vei regreta mai incolo cum ar fi sa o faci cu elstraight face chestiile astea nu prea conteaza pentru baieti dar pentru fete e un lucru destul de important daca vrei sa mai vorbim ia id meu: green_kidd3 acolo pot sa iti povestesc si eu despre o intamplare de-a mea cu un tip. sper ca te-am ajutatbig grin pa:*

1 răspuns:
| Nobodyy a răspuns:

Din ce ai spus mai sus eu spun ca el inca sufera dupa acea fata chiar daca nu a zis sau aratat nimanui.Probabil el acum cauta o fata mai speciala care sa il ajute sa o uite si sa il iubeasca. Sincer nu cred ca ar trebui sa " il tragi de limba" sau sa il testezi.Pur si simplu trebuie sa ii arati ca nu esti ca toate fetele si ca esti mai speciala.Nu te lasa usor cucerita si arata-i o aura de mister.Asta il va face curios si vei fi o provocare. "Usor vine, usor pleaca.Greu vine, greu pleaca". Sper sa intelegi, si sper ca te ajuta. ~Yoni.