Ofh. grea situatia. tu consideri ca tii la el, dar totusi nu ai avut vreodata o relatie cu el. te'ai indragostit de imaginea lui, te'a fermecat. totusi niciodata nu l'ai cunoscut cu adevarat. daca l'ai avea, nu l'ai mai pretui atat de mult, daca l'ai cunoaste, poate nu iti va placea la fel de mult. in viata sunt multe obstacole peste care vei trece. si vei trece si peste el. dar poate la un moment dat viata va aduce impreuna. niciodata nu stim ce ne rezerva ziua de maine. ai gj d tine ... si nu, nu esti o disperata
O sa-l uiti cu timpul. daca tu esti constienta ca nu va fi nimic serios, priveste-l ca pe un lucru rau.incearca sa cunosti pe altcineva, sa incerci sa te implici intr. o relatie serioasa si sa-l uiti pe actualu`... el o sa regrete ca te-a lasat sa pleci, probabil asta si vrei, nu?
si...de ce nu? poate vei gasi un baiat alaturi de care sa fii fericita nu are rost sa suferi, scumpo
bafta
Cum am mai spus p-aici...nu exista metode de a uita pe cineva cum nu exista nici pentru a te indragosti de cineva. Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva, sa faci lucrurile care iti plac, sa iesi, sa iti distragi atentia de la el, sa-l uiti...Ca sa uiti pe cineva tine doar de tine si de cat de mult iti doresti sa uiti, doar tu poti sa nu te mai gandesti.
Uital poate e doar un sentiment pentru moment ce este acum la el
Nu merita sa suferi ca nu ai de ce
Nu ai stat un timp de 1 2 3 4 ani nu ai casa cu el nu ai nimic de impartit cu el
Poate esti atrasa de el dar ca iubita nu cred regaseste-te in sinea ta si ai sa iti dai seama ce simti pentru el
Kylexy are dreptate... Nu numai ca nu ai stat cativa ani cu el, dar din cate am inteles nici nu ai mers prea departe. Ai rabdare, evita-l si daca el nu va incerca sa te contacteze pentru ceva serios uita-l. Mai bine ca aflii asta acum, intr-o faza incipienta decat ceva mai incolo cand, poate, ai devenii cu adevarat "disperata" dupa el.
Nu trebuie sal uiti...trebuie sa continui sal cuceresti...si asa o va las pe cealalta si te va lua pe tine :d
Alina. Sincer m-ai facut sa tresar.Relatia mea care tocmai s-a incheiat si care a durat 11 ani ...tot de la un revelion a inceput si tot Alina o chema.
Acum ca m-am linistit si ca mi-am dat seama ca nu este vorba despre mine iti dau un sfat care sper sa-ti prinda bine. Uita`l draga mea.Cum ai putea sa-l uiti? Simplu.Gasesteti un prieten si iesiti cat de des posibil la plimbare.
Cum sa il uiti? pai in primul rand nu te mai vezi cu el in al doilea rand cui pe cui se scoate asa ca mergi mai departe cun un alt baiat si iesi cu el, nu te mai gandi la ce a fost si mergi mai departe timpul trece repede vrei sal pierzi aiurea?