Poti sa iubesti un baiat dupa ce ti-a dat papucii? Sunt fete care joaca pe degete baietii si tu plangi dupa asa comoara?
Pai ma! de ce ti-a dat papucii? oricare ar fi raspunsul tau as vrea sa stii ca in momentul in care o usa se inchide se deschide automat una mai buna! In general avem tendinta sa privim foarte mult la usa inchisa si sa uitam de cea deschisa si prin urmare luam decizii proaste! priveste partea plina a paharului
Tzau
Un baiat care iti da papuci este un pisercos care nu a tinut la tine.Inca iti sta gandul la el pentru ca te-ai implicat mult in relatie sau l-ai iubit mult si v-ati simtit bine(tu te-ai simtit bine)sau pentru ca a fost prima dragoste.Va mai dura ceva timp pana il vei uita poate, sfatul meu e sa gandesti asaaca mi-a dat papucii nu m-a iubit indeajuns si a plecat dupa o alta fusta ca s-a plictisit de mine si se va re intoarce cu coada intre picioare si avem doar o viata si nu ar trebui sa regretam toate nimicurile care ne lasa balta.Si ce daca te-a lasat? Nu esti nici prima si nici ultima care a fost lasata, da-l naibii gaseste-ti pe altcineva sau stai singura o perioada.Mai de mult si eu am avut o relatie cu un baiat si el ma injurat si m-am simtit prost pentru o jumate de ora doar pentru ca ma injurat.Si dupa cateva minute mi-a dat mesaje in care imi scria ca regreta ca a fost doar nervos etc etc. Dar nu l-am iertat, nu bag la suflet toti jegosii dupa ce ma lasa. Sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes si Sarbatori Fericite
Este simplu. Timpul le va face pe toate in locul tau. Te asigur ca daca mai astepti vreo 2 luni, nu te vei mai gandi la el.
RAY întreabă: