| Andreea1778 a întrebat:

Deci mi-e cam rușine sa spun dar... i-am făcut sex oral fostului și acum ma simt foarte nașpa și nu pot trece peste asta parca ma simt vinovata. Eu nu am vrut sa îi fac dar el a tras mai mult de mine și m-a obligat, iar eu i-am spus de nenumărate ori ca nu vreau. Acum mi-e frica ca o sa afle lumea și va râde de mine și mă simt foatrte nașpa (chiar dacă nu are nicio dovada ca i-am făcut asta) cum as putea sa trec peste asta? Cu timpul oare voi uita?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă te rogi lui Dumnezeu să te ierte pentru păcatul curviei și =i spui că/L alegi să fie El stăpânul vieții tale și că primești curățirea prin sângele Mântuitorului Hristos de toate păcatele ( pe care i le și mărturisești specific, pentru tot ce te apasă conștiința) inclusiv îi ceri să își curățească gura și =i promiți că nu vei mai face sex decât cu soțul tău, El te iartă și te vei simți curată.Nu contează cel mai mult ce cred oamenii despre noi ci cum ne vede El. Și El promite /Dacă ne mărturisem păcatele El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire(1 ioan 1.9). De aceea a pus conștiinața în noi ca să ne avertizeze că ceva e rău și dacă nu am laut în seamă avertizările conștiinței și am greșit, să mergem și să ne cerem iertare, să nu ami facem și să urmăm planul Lui de a face sex după căsătorie.Sexul fără mustrări de conștință după, în care percepi că și Creatorul se bucură împreună cu tine, e mult mai plăcut.

| aditimus a răspuns:

Ai putea sa uiti si sa nu te mai simti vinovata iar daca ti-a facut si el ar trebui sa fiti chit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu ai altă treabă, nu o să uiți veci. Caută ceva de făcut. Sexul e pentru distracție. Printre altele. Se mai nasc și copii, dar, mna, ei nu ies prin urechi afară.

| Emilian65 a răspuns:

Este greu de uitat ce ai facut tu.

| Catalin77945 a răspuns:

Treci peste, ce daca e oral? e sex pana la urma, si daca rade lumea ce, nu asculta gura lumii

| MPersephone a răspuns:

Nu ar trebui sa traiesti cu vina asta. Incearca sa te eliberezi, si daca el spune cuiva, tu poti spune "Da, am facut asta cuiva la care tineam si cu care credeam ca voi avea o relatie matura. Dar observ ca umbla si spune la toti, asa ca probabil am fost cu un copil".

| Unknownzgw a răspuns:

"sex oral fostului" - Era "fost" când ai făcut-o sau "actual"?
Dacă e a doua variantă, nu ai de ce să te simţi vinovată dacă ţi-a plăcut. Dacă nu ţi-a plăcut...treci peste şi învaţă să nu mai faci lucruri "forţate".
"o să afle lumea" - Stai liniştită că sexul oral se face de mii de ani, nu eşti nici prima nici ultima. Şi "lumea" o face.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Dacă el va spune lumii ca i-ai supt ****, poti si tu sa spui lumii ca ti-a lins si tie p**da. Scurt si pe doi laughing)))

| xRaffy a răspuns:

Nu trebuie sa te simți vinovata. Sexul oral e ceva normal într-o relație și trebuie sa fie adăugat în relația ta sexuala.

| mâța06 a răspuns:

Pai si la mine a fost nasol prima data cand am facut oral dar nu e o rusine, sexul de orice tip e cv normal, daca a fost cu forta se numeste viol iar baiatul merita pedepsit, e alegerea ta daca vrei sa te razbuni, dar in locul tau m-aș fi razbunat crunt pe el

| Bang1bang1 a răspuns:

Cum nu ai vrut dar ai făcut? Cum sa te oblige? Ai făcut de buna voie nu te-a obligat nimeni.esti o bagaboanta

| Alexandra1432 a răspuns:

Vei uita sigur și mie mi s-a întâmplat.și am uitat