Să nu-ți fie! Ai mult mai mult de pierdut dacă îți e.
Asteapta, doar asteapta timpul, si cand vei ajunge ca mine dupa un timp te vei 'blestema' ca ai pierdut timpul. Dupa 2 ani jumate in care ne vedeam cand puteam fiecare, ne- otrageam ca nebunii.Si cam asta in mare parte, ne iubeam mult(mai mult eu din pacate) ne intelegeam din priviri.Acum sincer? regret ca am pierdut 2 ani jumate care a dus spre nimic. Daca ai 16 17 ani, nu te afecteaza, dar cand ajungi la 28 de ani si te gandesti ca pe la 25 26 ai pierdut 2 ani jumate degeaba, e o problema.Cam asta e chestia,ter sa fii constienta ca lucrurile astea duc spre nimic daca nu va vedeti
Sa numai pomenim de lacrimile amare varsate de ziua indragostitilor cand vezi pe strada scene romantice,sa numai pomeni de cand te uiti la cupluri pe strada ca se saruta, sau se tin de mana, si crapa sufletu in tine, ai dori sa se deschida pamantu sa te inghita, etc.Am simtit lucrurile astea, insa am incetat sa ma imbat cu apa rece.Asta a fost, am trecut peste, sfatu meu? Ori va intalniti ori lasa-o balta, nu te hrani cu ilzuii off
In primul rand, nu te poti atasa de cineva, fara sa stai langa el/ea.
Deci exprimarea ta si impresia sunt deja eronate.
Apropierea asta de care vorbesti nu este una reala, ci una virtuala, care nu are nici un efect, ca multe se spun online si putine adevarate, cand te vezi fata in fata cu celalalt.
Online sunt relatii de pierdut timpul, nimic solid sau de viitor, mai ales cand nu se face nici un pas, nu se propune nici o intalnire reala, fiind doar FLIRT (si nimic altceva).
Probabil ca are cateva fete cu care flirteaza online, sau poate o prietena in orasul lui, cu care iese.
Evident ca te vede ca pe o prietena, ca asta esti, odata ce doar discuta cu tine, fara sa fii avut si altfel de contacte sau invitatii pentru tine.
Ce vrei tu se obtine numai in viata reala, iar pentru asta, va trebuii sa iti cauti un baiat real, in orasul tau.
RAY întreabă: