| MisteriousGirl97 a întrebat:

Dupa aproape 10 luni de relatie e ok sa trecem la pasul urmator? In conditiile in care ne intelegem ok. Si am aproape 18 ani, in caz ca va intrebati. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

Puteti sa treceti la pasul urmator doar atunci cand va simtiti voi pregatiti. Nu trebuie sa ne intrebi pe noi, lucrurile astea le simtiti voi, vin de la sine. Traiti momentul si faceti ceea ce simtiti. Nu inseamna ca trebuie sa va grabiti, dar daca credeti ca totul merge bine intre voi, nu mai pierdeti timpul, nici o clipa nu trebuie irosita.
Si nu conteaza ca sunteti de 10 luni impreuna. Zece luni poate parea mult timp insa, uneori, nici cativa ani nu sunt suficient pentru a cunoaste o persoana. Unii oameni traiesc cu anumite persoane de multi ani si simt ca inca nu i-au cunoscut suficient. In acelasi timp, altii stau cu cineva de putin timp si totusi, simt ca ii cunosc de o viata.
Depinde numai de voi ce veti face in viitor. Discutati despre problema asta si luati impreuna o decizie. E vorba despre relatia voastra si voi stiti ce e cel mai bine pentru voi, daca sunteti sau nu pregatiti sa treceti la urmatoarea etapa. Noi putem doar sa venim cu niste sfaturi/idei, dar voi faceti cum simtiti.
Succes!

7 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Doar tu poti sa stii asta.
Iti doresti tu cu adevarat? Sau el e cel care isi doreste? Merita el ca persoana?

| RAY a răspuns:

(doar banii sunt o garantie in viata si moartea restul sunt relative )
deducem din citat ca nu exista nici o garantie ca nu te va lasa dupa sex, acuma nici obsedata nu poti pentru ca vei muri virgina o faci e un risc, totul e un risc in viata daca nu am risca nimic nu ar avea sens viata sa stii

| Suck a răspuns:

Pasul urmator care e? Tinutul de mână?

| MisteriousGirl97 explică (pentru Suck):

Nu-mi place ironia ta.

| Klandestin a răspuns:

Cand simtit voi, totul vine de la sine

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Este ok, doar daca tu te simti pregatita fizic si mai ales psihic. Si, daca tu consideri ca va cunoasteti foarte bine, daca va iubiti si vreti sa treceti la acest pas, nu vad de ce nu.

| banell a răspuns:

Faci acest lucru cand simti nuexista o regula! O poti face din prima zi sau dupa cateva luni depinde de tine.
Dar cred ca l.ai fiert destul, dai ceea ce vrea!