Salut.
Intrebarea ta mi se pare foarte buna.
In ziua de azi, nu prea mai sunt la moda fetele timide, dupa care se tin baietii intruna, pentru ca baietilor le plac mai mult fetele insistente, care nu ii lasa in pace.
Asta se intampla in cazul unor baieti. Depinde. Daca baiatul respectiv e timid, o fata prea insistenta il va speria cu siguranta.
Dar daca fata nu e insistenta si are de a face cu un baiat care umbla numai cu gasca si se crede cel mai smecher ori de cate ori are ocazia, acea fata poate sa fie cea mai frumoasa si cea mai sincera persoana, insa pierde mult pentru ca e timida.
Si invers, o fata nu prea frumoasa dar dezghetata cum zici tu, poate sa fie considerata cea mai potrivita pentru un baiat, poate sa fie ea si uratica si mai prostuta.
Deci, in ziua de azi, daca esti timid, pierzi mult. Nu conteaza cat de inteligent si cat de bun esti.
Aparentele conteaza foarte mult, desi mai mereu inseala.
Te-am pupat!
:*
Poi cred ca multi ar zice ca se ataseaza prea repede ca sta numai cu el.Si daca face asa cu toti iubitii ei e clar ca i se zice cum a zis mai sus alexa. Daca ar face o fata asa doar cu mine, mi-as da seama ca tine la mine.As vrea sa pot sa fiu eu asa cu o fata din sc mea
. Pa!![]()
Buna eu cred ca baietii au o parere foarte proasta despre fetele dezghetate de oare ce ei zic ca sunt tarfe si daca esti prea cuminte nici asa nu e bine fi cum te simti tu bine in pielea ta daca simti ca vrei sa il ei pe unu la tranta la sarutat nu mai sta fa ce simti tu nu te inchide in tine ca nu e bine sa nici prea cumnite ca te ia de proasta pa.