Eu vorbesc pentru mine personal.Eu,daca iubitul meu m-ar insela strict FIZIC cu o fata, deci nu o relatie de durata, as trece peste. Oricum nu uita ca uiti cu mintea dar nu cu inima chestiile astea.Totusi daca stai cu o fata trebuie sa ii porti respect si sa incepi sa gandesti cu creierul din cap si nu cel din pantaloni![]()
Se poate sa fii atras de cineva, dar de asta exista iubirea; sa reusesti sa invingi tentatia.
Daca iubitul ma inseala odata, o va face si a 2-a oara si a 3-a oara si peste 10 ani. Lupul isi schimba blana dar naravul ba! Deci, in concluzie, nu, nu l-as ierta
Sunt de acord cu ana
Intradevar te inseala odata o va face in continuare vazand ca tu il ierti
Eu l-as ierta...acum depinde si de situatie de cat timp suntem impreuna si cum a zis Romaniarules,,daca iubitul meu m-ar insela strict FIZIC cu o fata, deci nu o relatie de durata, as trece peste"
Da l-as ierta numai pentru prima si ultima oara pentru ca o sansa merita totusi poate a fost o greseala ca m-a inselat.
Buna! Mie mi s-a intamplat acum ceva timp... si nu l-am iertat. Ne-am despartit. eram impreuna de 2 luni deci nu tineam la el prea tare. Depinde de situatie >>
take care:*
Niciodata. Oamenii nu au primit, nu primesc si nici nu vor primi vreo data a doua sansa. Daca te-a inselat, asta e. Next one.
Daca il iubesti DA! dar sa iti dea o explicatie credibila :*si sa nu se repete greseala
Da! pentru ca poate a avut un motiv intemeiat nu ma refer ca te'a vazut cu un baiat sau... ci poate a fost santajat sau din alt motiv. eu consider ca ar trebui sa'i mai acorzi o sansa fiind ca si tu poti gresi.si daca te mai inseala, da'i papucii si de fiecare data cand vrea sa va inpacati spune'i ca ti'am mai dat 1 sansa nu te mai pot ierta pana la infinit.impacati'va...iubiti'va succes:*
Eu nu ia-s acorda a doua sansa ca mi-a ranit sentimentele
si pus eu cand tin la cineva si m-a inselat de prima data Am Nervi 2 zile si nu stiu`ma simt prost... Sorry`. Daca E prea Prostesc...
Daca il iubesti da
eu cred ca orice persoana merita a doua sansa pentru ca toti gresim
nu poti sa fi sigura ca o va face din nou...asta depinde de persoana
eu i-am mai dat o sansa dar degeaba...a gresit inca o data
dar nu-mi pare rau...mai rau imi parea daca nu eu dadeam pentru ca ma gandeam mereu ce era daca il iertam
asa stiu ca am incercat
daca nu s-a putut asta e
dar totusi orice om merita a 2 a sansa in orice
nu numai in dragoste
liiifeiispiiink întreabă:
SenZoru întreabă: