| Andruta99 a întrebat:

Buna!
Întâmpin o mare problemă care aproape m-a băgat în depresie.
Am o relație serioasă, avem nunta programată pentru anul acesta, însă viitorul meu sot este pur si simplu, absent, nu mă mai simt iubita si apreciată de el. Cand vine de la munca, mănâncă, se culca si se joacă la calculator, doarme cu spatele la mine, sex am ajuns să facem de 3 ori pe lună. I am spus mereu că nu e ok, ce se intampla însă îmi spune că nimic, ca ma iubeste la fel de mult însă eu nu cred. Locuim împreună, nici cu pregătirile pentru nunta nu prea se implica, mai mult mă lasă pe mine.
Mă gândesc că e posibil sa aiba pe altcineva dar niciodată nu am gasit nimic care sa imi ridice suspiciuni. Nu ascunde telefonul sau lucruri de genul.
Ce inseamna? Ce pot sa fac sa imi îndrept relația? Nu mai am putere sa lupt de una singură.
Multumesc.

19 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ce inseamna? S-a cam saturat de tine si merge inainte cu nunta, asa din inertie. Nu poti sa indrepti nimic. Spune-i ca vrei sa anulati nunta si vezi ce se intampla. Intuitia imi spune ca se va arata usurat.

| Andruta99 explică (pentru wildthing):

Refuză categoric să anulam, i-am mai propus, se enervează, pur si simplu Nu il mai recunosc, mă strânge de mâini, mă trage de par.

| wildthing a răspuns (pentru Andruta99):

Pff! Daca acum face asta, mai tarziu cu siguranta te pocneste...cat de curand. Eu cred ca trebuie sa te desparti de el. E inadmisibil sa stai cu un barbat agresiv.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andruta99):

Andruta ti am citit intrebarile tale ai suferit destul nu te complica cu acest om, nu te merită, tu esti un om bun el se poarta cu tine ca cu o sclava, cum te mai simti cu sanatatea?

| Andruta99 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Binisor.

| stef87 a răspuns:

Parerea mea e sa incerci afli mai intai ce simte el, ce se intampla cu el, dar intr-o discutie calma, in cel mai rau caz o terapie de cuplu cu un specialist ( desi daca de acum incepeti cu asta, ce o sa faceti peste 10 ani?). Poate pur si simplu este foarte tensionat la munca, incearca sa se relaxeze acasa si NU ISI DA SEAMA CE FACE neacordandu-ti atentia pe care tu ti-o doresti.

Pe de alta parte, incearca sa te asiguri daca nu cumva ceva din comportamentul tau l-a facut sa fie mai pasiv. Multe persoane, indiferent de gen, se plang de aceasta transformare de dupa " cucerirea obiectivului". Nu zic neaparat ca trebuie sa te obisnuiesti 3 partide pe luna si slaba comunicare, dar uneori chiar nu ai de ce sa insisti cu prea multe detalii fata de celalalt, poate fi istovitor. Cu ce l-ai cucerit? Cu cate o ironie, cu un simplu gest de afectivitate? Cu o simpla intrebare cand i-a fost greu? Nu il sufoca cu mai mult, dar nici nu uita de aceste simple gesturi.

Eu tocmai aici vad adevarata dragoste, cand cei 2 reusesc sa mentina o relatie activa fara prea multe artificii in intunricul monotoniei. O iubeste ca e ea, il iubeste ca e el, vin amandoi acasa cu dorinta de a se regasi, de a fi si o simpla strangere in brate. Noutati apar mereu, lumea nu sta in loc.

Sigur nu ti-e teama de nunta si pui prea mult accent toxic pe ceva care a trecut la stadiul de normal? Devenind foarte agitata, poate el a ales sa fie defensiv, sa te lase sa respiri.

Despartirea imi suna ceva distructiv a tot ce ati gasit a avea in comun, a tot ce ati investit afectiv. Macar incercati sa aflati unde s-a produs ruptura, ce nu a mai functionat, sa evitati in eventuale relatii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Desparte te de el nu te complica cu nuntă daca acum se poarta asa cu tine, după nuntă te si bate, e clar ca are pe alta sau pe altele poate nu este doar una, o avea aventuri cu colege de muncă, ce varsta ai? Relatia asta a voastra nuse mai indreaptă niciodata el este plictisit de tine si are pe altcineva.

| Violleta2022 a răspuns:

Rupe relatia acum, inainte sa faci greseala vietii tale sa te mariti cu un trantor, pe care te vei chinuii sa-l cari in viata.
Relatia nu se poate indrepta fetita, fiindca omul NU se schimba niciodata, chiar daca minte si se preface temporar, ceea ce la el s-a dovedit/
Cand s-a simtit confortabil, a devenit inapoi EL, asa cum este in realitate, puturos, egoist si dezinteresat.
Rupe relatiaa cum, inainte sa te condamnis inguar la un viitor plin de nefericire si durere, fiindca vei avea copilas is va fi mai rau decat acum, singura cu toate pe cap, cu un brabat care isi va muta domiciliul pe la crsama sau prieteni, ca nu va mai supora planstele copilasului samd.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta ca el refuza sa anuleze, o poti face TU, ca ai acest drept, nu esti copil mic si nu esti sluga lui.
Normal ca lui ii convine, de acum inainte si-a luat sluga: spala, calca, face macre, ii da lui tot cea are nevoie si ocazionals ex, iar el se poate juca in voie pe computer cand are chef.
Asat este casnicia care te astepata cu acest barbat si care e el il multumeste.
Daca tu vrei altceva in loc de ceea ce el iti ofera acum, atunci nu este asta barbatul pe care ti-l doresti de sot!
Relatia se poate rupe de 1 singuar persoana, indiferent ca ar refuza el!

| mihai69 a răspuns:

Altul.

| MadSlothy a răspuns:

Ce vârstă aveți? Dacă a ajuns la 30 ani și a făcut sex într-una. Îți dai seama ca s-a saturat.

| Emma30555 a răspuns:

Faptul ca nu comunicați, sex nu faceți, nu va iubiți, nu sunteți fericiți împreună, e și agresiv e un semn mare ca relația nu o sa meargă. Sa te măriți de dragul maritisului nu e o realizare, sa găsești un bărbat cu care sa fii fericita, da, poate fi o realizare dar asa doar intri într o situație urata, de buna voie și tot la divorț veți ajunge

| PandoraV a răspuns:

Din pacate, cred ca si-a pierdut interesul față de tine. Zic "din pacate" deoarece aveti si nunta programata care e cu semn de intrebare daca se va mai realiza sau nu.
Nu cred ca are pe altcineva ci doar pur si simplu dragostea si interesul lui pentru tine s-a diminuat.

Discuta serios cu el si intreaba-l direct dar in mod diplomat de ce are aceasta atitudine față de tine, ce anume l-a determinat sa se schimbe la 180°.

Răspuns utilizator avertizat
| Aditu94 a răspuns:

Sfatul meu e sa ai rabdare..bine ca e cu jocurile si nu are pe alta..sexul nu reprezinta o chestie asa wow.e o necesitate, dar in cantitati mari va dauna in viitor. sfatul meu este sa ai rabdare si sa ii faci un copil, poate asa va intelege.dar cel mai bine ar fi o consultatie de cuplu la un psiholog.

| M1989 a răspuns:

Trebuie sa faci doar ce simti.

| MichailOfilescu a răspuns:

Dai mesaj lu Ernest sa te ajute in aflarea adevarului

| Kranci123 a răspuns:

Ati incercat anal? intreb nu dau cu parul.