Incearca doar sa flirtezi cu el, nu i spune in fata ce simti pentru el, crede`ma e o mare greseala.
In primul rand incearca sa-i spui adevarul sub forma de gluma. Ce vreau sa spun prin asta... o sa-i dau niste exeple " ce faci draga" "ce bine arata-i azi", sau eventual mergi la un party cu el, nu te imbata doar prefa`te ca esti beata si... da`te la el cat mai mult, c a doua zi sa i ceri scuze si sa i zici " de parca tie nu ti-a placut:-J" mie mi-a mers si altor persoane
Zâmbeşte-i mereu când se uită la tine, bagă-te în vorbă cu el. fă-l să râdă ![]()
FantaSZy.
Pai cel mai bun mod ar fi sa ii spui.pentru ca stiu foarte bine ce inseamna astasi un baiat apreciaza foarte mult chestia asta.nu ii propune sa fiti impreuna spune-i doar ca il placi foarte mult si lasa-l sa faca primul pas. daca nu merge atunci ii si propui ce ai avea de pierdut?
O să îţi zic ceva
nu ştiu dacă îţi va convenii ceea ce o să îţi zic, dar mă rog
. Din moment ce a zis DOAR că te place, dar n-a zis să fiţi împreuna, înseamnă că nu vrea nimic mai mult de la tine, decât prietenia ta
. Aşa cred eu. Posibil: să îi placă de alta.
În fine, să presupunem că vrea "iubirea" ta, dar e timid
.
Nu trebuie să faci nimic special ca să ieşi în evidenţă. Dacă vei face ceea ce fac unele "domnişoare" pentru a ieşi în evidenţă [ sensibilitatea foarte mare: au! unghia mea!; sau ştiu eu.figuri pe ele] doar o să îl faci să se enerveze.
Fii tu! Naturală. Aşa faci cât zece false![]()
Pupicei! Numai bine!
Asa ii si al meu
mia zis ca daca o sa ne barfeasca apoi ceilalti pe la spate.
incearca sa vorbesti cu dansu despre asta si iti va da raspunsuri clare la mine a functionat
bafta!
:X