Nu accept, de aceea am ales sa il ascult pe Sefu Mare, sa nu fac sex inainte de casatorie, sa nu trebuiasca sa administrez astfel de dezamagiri.Sotul meu fiind singurul, e idealul meu de perfectiune.
Teoretic, se poate intampla ca actualul partener sa fie mai putin dotat decat fostul, dar in practica se intampla extrem de rar. De ce asta? Femeia frecventeaza cam aceleasi cercuri ca inainte de schimbare, cercuri care au cam acelasi nivel intelectual ca al ei; acolo l-a cunoscut pe fostul, acolo il cunoaste pe actualul, in plus ea alege partenerul, asa ca daca sa zicem fostul era la curent cu beletristica engleza si franceza, iar actualul citeste mai putina beletristica, atunci sigur citeste mai multe eseuri contemporane, sau daca nu, e tare pe stiintele sociale; istorie, economie, sociologie, stiinte politice. In ansamblu, e cam la fel de dotat; nici nu se poate spune sigur care e mai dotat. Asta este dotarea care conteaza la un om, sau tu intrebai de un dildo?
De ce-ti bati capul cu astfel de probleme, domnule WilliamQoilung?
Pentru ca văd foarte multe femei nefericite. Aparent fericite, dar nu sunt. Sunt doar mulțumite că a găsit și ele un om, care să le accepte.
Din păcate, femeile stau foarte prost la caputol stimă de sine.
Făcând o medie în următoarea relație, poate ieși pe plus... Dar pe minus sexual.
De aceea avem o rata a divorțurilor atât de mare și familii monoparentale.
Daca s-au căsătorit, înseamnă că au încetat căutările. Ce sa mai caute în alte paturi? Asta e imaturitate!
Valabil și pentru femei și pentru bărbați.
Vrei sa fii liber? Spune așa de la început, nu încurca viața altcuiva.
Se căsătoresc de conjunctură. Vede ca pe o etapa obligatorie a vieții, a statului social.
Din păcate.
Nu-i obligă nimeni. Sunt responsabili de consecințele acțiunilor lor!
Daca nu ma satisface sexual. nu voi fi intr-o relatie cu acesta, asta este clar. Acel lucru nu se poate compensa cu nimic in viata